FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 413
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Finantare.ro site-ul nr. 1 in informatii despre finantari

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Finantare.ro site-ul nr. 1 in informatii despre finantari

 Q:   Intreaba despre Finantare.ro site-ul nr. 1 in informatii despre finantari       
Finantare.ro site-ul nr. 1 in informatii despre finantari Acest website, care poate fi accesat public la adresa http://www.finantare.ro, denumit in continuare in acest document "Finantare.ro", este un produs al S.C. Kapital S.R.L.

Continutul Finantare.ro si al publicatiilor sale nu reprezinta un punct de vedere oficial al institutiilor, organizatiilor si persoanelor care au furnizat informatiile prezentate in cadrul Finantare.ro.

Pentru detalii complete, singura sursa de informatii de referinta este institutia finantatoare, firma de consultanta, institutia mass-media, organizatia sau persoana solicitanta de consultanta care a furnizat informatiile care au stat la baza informatiilor publicate in cadrul Finantare.ro sau al celorlalte materiale realizate si publicate in legatura directa si explicita cu Finantare.ro.

Echipa Finantare.ro f ace toate eforturile pentru a furniza permanent informatii corecte, preluate din surse autorizate, ori de cate ori acest lucru este posibil. Totusi, Finantare.ro si Kapital nu pot garanta, explicit sau implicit, in privinta continutului Finantare.ro sau a produselor si serviciilor oferite sau vandute in legatura directa si explicita cu Finantare.ro.

Kapital si Finantare.ro nu pot fi facuti raspunzatori pentru modul in care un utilizator al website-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest website. Finantare.ro si Kapital nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de Finantare.ro.

Kapital si Finantare.ro nu pot garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe/de pe Finantare.ro sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre/sub controlul Kapital sau Finantare.ro.

Fiecare utilizator al Finantare.ro este de acord ca, la cererea Kapital, sa exonereze de raspundere Finantare.ro si Kapital pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

Recomand acest site, tuturor persoanelor care au nevoie de un proiect de finantare pentru afacerea lor, ori care vor un plan de afacere sau un studiu de fezabilitate si au nevoie de ajutor.

By FW Editor


Tag-uri: stiri, firma, finanteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :