FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 469
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Filmele la pachet

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

Filmele la pachet

 Q:   Intreaba despre Filmele la pachet       
Cuvantul „sfarşit" de la finalul filmelor este tot mai mult înlocuit de „va continua". Cel mai recent fenomen care se manifestă în lumea filmului contemporan - iar vara aceasta este edificatoare- este dorinţa spectatorilor de a (re)vedea personajele preferate în situaţii cat mai diverse.

A fost suficient un singur weekend pentru ca Spider Man să obţină încasări de 60 de milioane de dolari şi să se urce în fruntea box-office-ului. Iată că producătorii au motive întemeiate să se „încăpăţaneze" să scoată continuări şi recontinuări ale filmelor! Degeaba o parte a publicului şi a actorilor afumă mereu că doreşte filme necomerciale, artistice... Statisticile sunt clare!

Cele mai îndrăgite (în special în rîndul americanilor) sînt filmele care au multiple continuări. Filmele cu acţiune îndelungată au în spate o istorie de cateva decenii. Dacă ne întoarcem în timp, în 1972, găsim aici un moment de referinţă: prima producţie din seria The Godfather. Patru ani mai tarziu a debutat legendara serie Star Wars şi în acelaşi an ia naştere longevivul Roeky, în interpretarea lui SYLVESTER STALLONE. în 1982, acelaşi Stallone dă startul seriei Ramho, iar la scurt timp apare concurenţa - Terminator, cu ARNOLD SCHWARZENEGGER în rol principal. Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult de atunci. Star Wars este de actualitate, Rocky boxează în continuare, doar că publicul pare interesat mai mult decît înainte de subiecte fantastice, aventuri şi de filme realizate după benzi desenate. In prezent, în primele 50 de filme favorite întalnim nume precum Star Wars (care conduce detaşat clasamentul), Stăpânii inelelor, Piraţii din Caraibe, Harry Potter, X-Men sau Batman.

In acest sezon, sunt la modă continuările marilor creaţii hollywoodiene. Publicul nu se mai satură de Spiderman, Shrek, Rocky, John McClane, Jack Sparrow and Co. sau de gaşca spărgătorilor pe care am văzut-oîncepînd cu Ocean's Eleven.
Cu numeroase blockbusteruri care rulează acum pe marile ecrane - continuări ale unor producţii de succes - din punct de vedere cinematografic se anunţă o vară foarte interesantă. Preambulul l-a reprezentat revenirea „în forţă" a lui SYLVESTER STALLONE în rolul legendarului Rocky. Actorul pare că a prins din nou gustul filmelor care l-au făcut celebru pentru că acum lucrează la o altă continuare cu „istorie" (da, aţi ghicit!) Rambo. Finalizarea producţiei Rambo IV: Pearl of the Cobra este planificată pentru anul viitor. De asemenea, recent i-am revăzut pe KIRSTEN DUNST şi TOBEY MAGUIRE în a treia parte din Omul - Păianjen, mai dramatică decît precedentele, în care eroul poartă o teribilă luptă cu el însuşi fiind nevoit să-şi înfrunte demonii interiori. Să fie aceste continuări la fel de incitante ca variantele originale? Rămîne interesul publicului pentru ele la fel de ridicat? Se pare că da.

Chiar dacă nu neapărat acţiunea lor atrage oamenii în cinematografe, ele compensează prin distribuţiile excelente. Prin urmare, plătim pentru a „n"-a oară ca să-i revedem pe ORLANDO BLOOM, BRAD PITT, GEORGE CLOONEY, MATT DAMON, JOHNNY DEPP în aceleaşi roluri, să vedem ce aşi mai scot din mînecă BRUCE WILLIS în Die Hard şi Sylvester Stallone în Rocky, şi nu pentru acţiunile care uneori sînt repetitive. în plus, distribuţiile sunt uneori îmbogăţite, după cum a procedat regizorul STEVEN SODERBERGH care l-a adus pe AL PACINO în Ocean's Thirteen şi GOREVERBINSKI pe KEITH RICHARDS de la ROLLING STONE in Piraţii din Caraibe.

Privind în viitor, către lunile viitoare, găsim alte nume celebre: Harry Potler şi Ordinul Phoenix (cu o continuare anunţată pentru anul viitor, Harry Potter şi prinţul Semipur) şi o nouă revenire a lui MATT DAMON în rolul lui Jason Bourne din Ultimatumul lui Bourne.


Tag-uri: celebritate, filme, hollywoodCategorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 24 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :