FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 477
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Filme nuptiale

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

Filme nuptiale

 Q:   Intreaba despre Filme nuptiale       
Marile case de producţie au început să facă din ce în ce mai multe filme cu şi despre nunţi. Acest lucru este datorat faptului că publicul este foarte atras de astfel de subiecte.

Iar reprezentantele sexului frumos sunt absolut înnebunite după filmele în care pot urmări cum dragostea a două persoane se uneşte în faţa altarului. Aceste corzi sensibile ale femeilor spectatoare, dar nu numai, sunt atinse de către romantismul acestor filme, de starea de bine pe care ţi-o lasă vizionarea lor, dar mai ales de finalul lor fericit.

Moda acestor filme a fost lansată de clasicul „Patru nunţi şi o înmormântare” ce îi are ca protagonişti pe Hugh Grant şi Andie McDowell.


„Runaway Bride” sau „De bună voie şi nesilită de nimeni” este filmul care a fo st produs în anul 1999, în care îi vedem jucând pentru a doua oară pe Julia Roberts şi pe Richard Gere.

Gere interpretează un jurnalist de la „USA today” care este în căutarea unui subiect important. Şi merge în urmărirea lui atunci când află de la un beţiv că in Maryland locuieşte o femeie numită Maggie Carpenter care este mereu logodită, însă atunci când vine vorba de a oficializa relaţia în faţa altarului fuge. Şi nu doar odată s-a întâmplat acest lucru. Maggie Carpenter este interpretată de Julia Roberts. Cei doi ajung, bineînţeles să se îndrăgostească unul de altul.


Owen Wilson şi Vince Vaughn joacă în comedia romantică „Spărgătorii de nunţi”. Pasiunea şi îndeletnicirea lor supremă este de a participa la toate nunţile , bifând toate petrecerile şi ceremoniile, necunoscând pe absolut nimeni de acolo. Cei doi se distrează şi ajung chiar centrul atenţiei la petreceri.

Însă acest lung şir este întrerupt de o nuntă anume, cea a fiicei secretarului Trezoreriei. La această nuntă cei doi pun ochii pe două domnişoare frumoase care ajung să fie iubitele lor după un lung şir de întâmplări hazlii şi întortocheate.


În „The wedding singer” îi vedem jucând pe Adam Sandler şi Drew Barrymore. Meseria lor se învârte în jurul petrecerilor de nuntă, el cântând, iar ea fiind chelneriţă.

Ambii trebuie să se căsătorească cu persoane diferite, însă după un timp se vor îndrăgosti şi îşi vor da seama că şi-au ales greşit partenerul pentru căsătorie.


Tag-uri: comedii romantice,Categorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :