FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 507
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Fenomenul Nicoleta Luciu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Fenomenul Nicoleta Luciu

 Q:   Intreaba despre Fenomenul Nicoleta Luciu       
Nicoleta Luciu s-a nascut pe 12 septembrie la Bucuresti, Romania. Ea provine dintr-o familie simpla fiind cel mai mare copil al familiei Luciu.

Nicoleta Luciu mai are doi frati mai mici decat ea: Iuliana (care este tot actrita) si Dan, ce lucreaza ca sofer pentru un om de afaceri. Parintii Nicoletei, Ion si Lucica Luciu, sunt doi oameni simplii, care prin munca lor au incercat sa le ofere copiilor o viata decenta. De copil, Nicoleta avea o constitutie atletica, un corp bine proportionat, intr-un cuvant era atragatoare. Si-a dorit enorm de mult sa devina fotomodel. A urmat cursurile unei scoli de modeling iar la varsta de 15 ani, Nicoleta a participat pentru prima data la un concurs de fotomodele. In timpul zilelor mergea la cursurile de modeling iar serile si le petrecea in diferite spectacole si emisiuni TV.

In felul acesta, prin munca, putea castiga bani ce ii erau necesari pentru intretinerea ei. Cea mai mare sansa a Nicoletei Luciu a fost cand a participat la concursul Miss Romania unde a ocupat locul I. Acest concurs i-a dat un imbold puternic facand-o sa-si incerce sansele si mai departe.

A participat la concursul Miss World, dar unde din pacate nu a avut succes fiind eliminata pana la finalul concursului. Cu toate ca nu a putut castiga concursul, ea nu a disperat ci din contra ambitiile au devenit tot mai puternice. La intoarcerea in tara au asteptat-o nenumarate surprize deosebit de placute.

A avut oferte de lucru si invitatii pentru a participa la diverse evenimente mondene. Marii creatori de moda din Romania o voiau deja in echipa lor, iar regizorii de filme se gandeau sa o includa in viitoarele lor proiecte. Asa se face ca dupa Miss World, Nicoleta Luciu a inceput sa apara cat mai des pe micile ecrane si sa prezinte colectiile celor mai in voga designeri din Romania.

Intr-adevar, putem spune cu ceritudine ca ceea ce a realizat in viata pana acum s-a datorat in primul rand parintilor care i-au insuflat dragostea pentru munca si educatia acestora, iar in al doilea rand a fost ambitia ei de a deveni cunoscuta si de a face in viata ceea ce-i place cel mai mult: sa devina actrita si top model.


Tag-uri: bucuresti, model, proiecte, creatoriCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :