FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 242
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Fenomenul Miss World Romania Si Raluca Voina

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Fenomenul Miss World Romania Si Raluca Voina

 Q:   Intreaba despre Fenomenul Miss World Romania Si Raluca Voina       
Miss Romania este un concurs de frumusete care ofera tinerelor din Romania ocazia de a defila pe podium in diferite tinute insa, care trebuie sa indeplineasca conditia esentiala, sa nu fie casatorite.

Concursul „Miss Romania” se realizeaza inca din anul 1920. Insa, prima castigatoare a unui concurs de frumusete tinut pe teritoriul Romaniei, a fost in anul 1906, Maria Peligrad din Sibiu. Dupa o lunga perioada in care concursul a fost suspendat din cauza problemelor politice, a fost reluat in anul 1991 sub numele de „Miss Romania”. De atunci alte sute de tinere romance s-au inscris pentru a deveni fericitele castigatoare insa numai cateva au avut sansa de a urca pe podium.

In anul 2001, concursul a luat numele de „Miss World Romania”. Toate participantele care castiga tit lul de „Miss World Romania” reprezinta tara natala la marea finala de „Miss World” care se tine in diferite localitati din lume.

Cea mai buna performanta a tarii noastre in concurs a fost inregistrata de Raluca Voina, aceasta clasandu-se pe pozitia 26. Raluca Voina este acum un model foarte bine cotat. A lucrat in Spania, Germania si Turcia si a facut mai multe reclame pentru diverse produse.

Tanara romanca se numara printre fericitele domnisoare care au reprezentat tara, cum ar fi: Marioara Ganesco in anul 1928, Lilian Delescu in anul 1932 inainte de al doilea razboi mondial, iar dupa Matilda Pascal Cojocarita in anul 1979, au urmat Rita Onisca Muresan in anul 1993, Monica Grosu in anul 1995, Nicoleta Luciu in anul 1999, in anul 2001, Adriana Silagy in anul 2003, Ioana Valentina Boitor in anul 2006 si Loredana Violeta Salanta in anul 2009.

Anul acesta sunt asteptate multe alte tinere concurente ce se vor lupta pentru castigarea titlului de „Miss World Romania”.


Tag-uri: miss romania, fenomen, model, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :