FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 802
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Femeile CAPRICORN

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Femeile CAPRICORN

 Q:   Intreaba despre Femeile CAPRICORN       
Sunt de obicei senzitive si intuitive, dar ele nu sunt deloc supuse. Ele sunt excelente gazde si gospodine, sunt capabile si demne de incredere. Sunt ambitioase pentru succesul sotului si al copiilor.

Femeia Capricorn este lipsita de acea abilitate femeiasca care atrage de obicei si care priveste o anumita mladiere sau ascultare tipic femeiasca. Ele interpreteaza cu usurinta, gresit anumite lucruri, situatii. Sub exteriorul ei rezervat, ea este o femeie admirabila.

Ea are nevoie de incurajare si afectiune sincera in scopul de a scoate la iveala adanca ei sensibilitate si loialitate. Ea nu-si poate diminua emotiile. in probleme de dragoste ea poate fi practica, materialista si lipsita de sentiment.

Le plac barbatii si sunt atrase de ei, dar daca sentimentele lor nu intalnesc o reciprocitate imediata, ele devin imediat indiferente si ranchiunoase.

Ele pun foarte mult accent pe bunurile pamintesti. Ele iubesc puternic, chiar daca nu arata,ard si poarta un profund respect familiei. Ele ar trebui sa evite sa domine pe cei pe care ii iubesc. Mai presus de toate ele ar trebui sa nu se retina si sa dea din ele, in intregime, din toata inima ca astfel sa ajunga sa devina izvor de viata a dragostei conjugale.


Tag-uri: horoscop, zodie, saturnCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :