FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 533
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Femeia Sagetator

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Femeia Sagetator

 Q:   Intreaba despre Femeia Sagetator       
Actioneaza cu inteligenta asupra afacerilor barbatului. Are destula rezerva si nu astepta mult sa-i ceara sfatul. Este o persoana simpatica, placuta sotului ca stie sa asculte, este o tovarasa de viata foarte utila si cautata de parteneri.

0 atrage sportul si din orice face o placere. Se entuziasmeaza de orice activitate civila si sociala, risc si aventura, incat este usor de inteles ca un barbat va avea si o viata plina cu o astfel de sotie alaturi. Ea este priceputa, oranduita in gospodarie si simpatica in felul cum se poarta cu copiii ei.

Este inteligenta, dar nu prea plina de tact intotdeauna, pentru ca sunt sincere pina la extrem. Orice greseala este discutata cu intentia de corijare.

Ele au placeri sanatoase, sunt vesele si prompte, nu sunt indulgente in problemele sexuale, fiindca sunt foarte mult dotate si doresc sa li se raspunda cu aceeasi intensitate.

Raspunsurile ei sunt entuziaste si debordante, in dragoste sunt foarte rafinate si insufletitoare.


Tag-uri: horoscop, zodie, jupiterCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :