FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 614
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Femeia Leu

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Femeia Leu

 Q:   Intreaba despre Femeia Leu       
Este o excelenta sotie pentru un om de lume ambitios. Ea are o aliura aristrocratica si tot ce trebuie ca gratie in societate.Este o mare gospodina si contribuie la sansele de secret ale sotului ei.

Ea atrage musafiri in caminul ei si le impune respect, incit este tipul de femeie pe care si-l doreste orice barbat sa-1 intilneasca deoarece impresia pe care ea cauta sa o lase in jurul lor il ajuta pe el. Dragostea femeii leu este pasionata si merge pana la autodesfintare. Sunt femeile cele mai loiale.

Ele dau si asa se simt bine si se daruiesc in fericire Cei ce fac parte din familie nu pot niciodata sa aprecieze si sa raspunda la multimea de atentii risipite.

Conceptia ei despre viata este generoasa si luxurianta la extrem iar daca sotul nu este un bun barbat dominant, acest tip de sotie il va stapini si astfel va rezulta un barbat sub papuc.Semnul indica si frumusete si femeile sunt aratoase.. Ele pretind sa aiba o viata activa, nu au nimic plapand in firea lor.Exista un oarecare grad de gelozie in felul lor de a fi desi cauta sa auda un cerc mare de prieteni de ambele sexe.

Ele pun in incurcatura si la banuieli pe sotii lor. Daca aceste femei sunt destul de norocoase sa se casatoreasca cu un barbat urat, tip domonator,toate calitatile lor bune vor fi sporite.Ele isi exercita toate talentele si pun tot sufletul lor pentru realitatile sociale ale sotului lor.


Tag-uri: horoscop, zodie, soareCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :