FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 954
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Feciora si capacitatea sa de seductie

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Feciora si capacitatea sa de seductie

 Q:   Intreaba despre Feciora si capacitatea sa de seductie       
Pentru Fecioara, rezervata,dar tandra, seductia are o mare imortanta. In spatele unei aparente calme isi construieste o viata plina de farmec. In general daca vreti s-o seduceti, paote deveni agresiva si cjiar dificil de cucerit, ca si cum ar avea nevoie sa fie fortata pentru a-si aprecia mai mult partenerul.

Fecioara simte nevoia sa se gaseasca in fata unei persoane calme, coerente si logice. Acestea sunt cele trei calitati care fac posibil un dialog ci ea.

Cand traieste mare iubire, Fecioara are nevoie de timp pentru a-si dezvalui dorintele si poftele. Are nevoie sa se simta intr-o permanenta siguranta. La prim avedere, putin senzuala, cauta inainte de orice complicitate si prietenia. Daca-si va putea imarti ideile si proiectele cu partenerul, va putea sa se desfasoare plenar. Nu- i plac relatile pripite si nu e atrasa de aventura.

Dar daca intr-o zi isi va insela partenerul, n-o va face cu jumatate de masura. Fecioara isi alege cu dificultate anturajul si nu se deschide de la prima intalnire. Are nevoie de timp pentru a impartasi si crea o noua legatura. Ii plac surprizele, dar mai ales sa comunice cu celalalt pe plan intelectual. Ideile sunt mai importante pentru ea decat aparentele. Fecioara cauta intotdeauna relatii in care sa se afirme, si asta numai pentru ca, de fapt, are un complex de inferioritate.

Un complex mai puternic sau mai atenuat, aparent sau nu, dupa e cum influentata de ceilalti astri, dar oricum, un complex mereu prezent. Scrupuloasa si sirguincioasa, Fecioara se comporta intotdeauna ca o virtuoasa si o rezonabila.
Ea isi ascunde secretul candorii dale printr-o indiscutabila suspiciune si reflexie profunda. Doar in aparenta timida, ba chiar blocata in unele situati, ea abordeaza de amabilitate si, cand i se aprinde inima, devine patimasa.

Combinatiile Fecioarei cu :

Sagetatorul – nu e posibila o combinatie durabila, nici daca exista un interes comun, legatura nu poate fi posibila, si asta datorita sagetatorului care vede doar sexul in aceasta combinatie.

Capricornul – datorita structurii interiorizate, a timiditati si a discretiei, relatia cu o fecioara poate fi benefica. Modul de a vedea dragostea capricornului si daruirea toatala, va face din fecioara o partenera de incredere. Vor suda legatura care poate fi durabila

Varsatorul – o combinatie buna, dar cu multe rezerve si lacune. Vor fi certuri dese, dar de proportii reduse, in pofida spiritului temperamental – vulcanic al varsatorului.
Pasiunea va fi moderata, iar traire sexuala a ambilor partenerii se va raci pe masura trecerii timpului.

Pesti – relatie nerecomandabila, barbatul peste este timid si aproape inactiv pe plan sexual, de aceea ii va veni greu sa fie cu o fecioara.
Berbecul - o combinatie convenabila ambelor parti, barbatii din berbec sunt virili si poseda o mare sanatate de fier, au o energie inepuizabila, ceea ce convine Fecioarei.

Taurul – se vad, de indata, rezultate excelente in casatorie si in afaceri. Fecioara se va intelege bine cu el si vor forma un cuplu fericit, atat in dragoste, cat si in afaceri.Vor cunoaste succesul.

Gemeni – datorita temperamentului sau aventurier si exploziv, nu va reusi o combinatie fericita cu Fecioara. Fecioara va deveni geloasa si va cauta sa rupa, cat mai repede, legatura.

Racul – relatii nerecomandate si reci. Firea schimbatoare a Racului, pe toate planurile, duce la o combinatie rece, de tolerare reciproca.

Leul - o combinatie in care relatiile afective sunt formale, dominate de un anumit interes sau doar de curiozitatea caracteristica Leului si a obsesiei sale sexulale. Sunt incompatibili.

Fecioara – combinatie mai putin fericita. Domina relatiile incordate, reci, conflictele de dominare si certurile. Spuneti doar un cuvant :NU !

Balanta – calitatile ei o fac geloasa si ranchiunoasa pe Fecioara.
Nu se prevede nici un fel de succes intr-o astfel de combinatie. Cel mult se pot tolera, dar nu la infinit. Nu e bine sa riscati.

Scorpionnul – instabilitatea lui, agitatia si nervozitatea, umorul care-i impinge uneori spre cinism, toate acestea trebuie sa dea de gandit fecioarei. Va fi o combinatie nefericita, chiar daca vor colabora bine pentru atingerea comuna a unor interese.
sursa imaginii : astrologyweekly.com


Tag-uri: zodiac, horoscop, fecioara, compatibilitate, zodie, combinatiiCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :