FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 10,063
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
10
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Familia Lui Andi Moisescu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Familia Lui Andi Moisescu

 Q:   Intreaba despre Familia Lui Andi Moisescu       
Andi Moisescu este o adevarata vedeta in Romania inca de cand a aparut la radio. Din adolescenta el a fost un barbat frumos si atragator ce sucea mereu mintile fetelor. Ajuns pe micile ecrane, Andi Moisescu a castigat simpatia multor admiratoare datorita aspectului lui fizic dar si datorita umorului de care da dovada.

A avut relatii de dragoste atat cu femei cunoscute cat si cu femei care nu aveau nimic in comun cu televiziunea sau radioul. Relatiile lui au fost foarte des mediatizate si s-au scris multe in presa referitor la viata lui privata.

Desi, la inceput l-au deranjat toate aceste articole ale presei fiind mereu dornica de senzational, Andi Moisescu a invatat sa treaca cu vederea si sa isi vada de via ta si de cariera sa. In anul 2002 el a cunoscut-o pe frumoasa Olivia Steer, chiar in ziua de Craciun. Desi a fost dragoste la prima vedere cei doi au fost doar buni prieteni la inceput iar doi ani mai tarziu au decis sa se casatoreasca.

Nasii lor sunt oameni din afara sferei de activitate a lui Andi Moisescu. Nasii Gabi si Marian Pirjol sunt doi oameni minunati care le-au fost alaturi in orice situatie.
Andi Moisescu si sotia sa Olivia Steer au doi copii minunati, David si Luca. Cei doi parinti doresc sa petreaca mai mult timp in familie si sa-si creasca copii intr-un spirit civilizat. Astfel, Andi Moisescu si-a intemeiat propria familie in sanul careia este foarte fericit si alaturi de care se simte un om implinit atat ca tata cat si ca sot.


Tag-uri: romania, radio, relatie, familieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :