FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 670
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Experienta Playboy A Ralucai Lazarut

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Experienta Playboy A Ralucai Lazarut

 Q:   Intreaba despre Experienta Playboy A Ralucai Lazarut       
Raluca Lazarut merge pe principiu ca niciodata nu trebuie sa regret ice ai facut, ci ceea ce nu ai facut, de aceea a si acceptat sa pozeze in revista pentru barbate "Playboy" si a realizat unul dintre cele mai nonconformiste pictoriale din istoria revistei "Playboy" autohtone. Actuala prezentatoare a emisiunii "Super Bingo Metropolis", difuzata de Antena 1, este sigura ca daca ar da timpul inapoi nu ar schimba nimic. Inca de la inceput a fost incantata de aceasta idee, deoarece este o persoana deschisa provocarilor, mai ales ca oferta financiara a fost foarte avantajoasa.

Pictorialul realizat de bruneta a fost un real succes, numarul in care a aparut fiind printre cele mai vandute. Raluca crede in tot ceea ce e ste natural, si ceea ce este natural nu poate fi nicicum rusinos. Dupa ce a aparut in revista, Raluca a devenit una dintre cele mai dorite si curtate femei din Romania. intotdeauna a fost tratata de barbati ca o printesa, nu se plange.

Trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei, avand mai mult timp pentru cariera si pentru marea ei pasiune, calatoriile, si inca isi mai asteapta sufletul pereche. Nu crede ca exista barbatul perfect, si spera sa intalneasca jumatatea care i-ar placea sa fie orgolios ca sa se poata baza pe el atunci cand are nevoie, ambitios si independent. Nu trebuie as fie neaparat chipes, pentru ca este de parere ca barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat dracul.

Raluca declara ca nu ii plac barbatii frumosi, dar ca nici nu este o persoana materialista, deoarece ii place sa fie pe propriile picioare, sa fie independenta.


Tag-uri: playboy, pictoriale, revista, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :