FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 530
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Experienta Lui Dan Diaconescu Din Inchisoare Si Constituirea Unui Nou Partid

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Experienta Lui Dan Diaconescu Din Inchisoare Si Constituirea Unui Nou Partid

 Q:   Intreaba despre Experienta Lui Dan Diaconescu Din Inchisoare Si Constituirea Unui Nou Partid       
In putinul timp pe care l-a petrecut in arestul Politiei Capitalei a avut parte de simpatia tuturor, fiind tratat cu respect si simpatie. Dan Diaconescu a devenit un mic fel de sef, toata lumea ii cere parerea. Pentru a-si ocupa timpul in inchisoare, se uita la televizorul din celula, unde mai avea inca patru colegi. A decis sa constituie o asociatie a presei nealiniate politic sau "mogulilor", dar si un partid politic.

Partidul pe care vrea sa il construiasca se bazeaza pe doctrina si politica lui Nicolae Iorga, deoarece vrea un partid care sa fie mai putin implicat politic, dar sa fie un bun administrator, iar ideile pe care ar merge politica acestui partid ar fi bine structurate, vrea ca banii bugetului sa f ie altfel distribuiti si va da fiecarei persoane suma de 20.000 de euro sau mai mult pentru ca fiecare cetatean sa poata incepe de undeva, va scadea taxele si impozitele pentru a creste puterea de colectare a darilor de catre stat.

Deasemenea in sistemul juridic Diaconescu vrea sa introduca curtea de jurati, asa cum este in Statele Unite ale Americii si sa functioneze cautiunea. Pentru a se putea inscrie in partid si pentru a candida pentru diverse functii doritorii trebuie sa stranga semnaturi, astfel cei care vor strange 10.000 de semnaturi vor obtine un loc in Parlament, iar cei care vor strange 1.000 de semnaturi vor putea candida la functiile din administratie.

Dan Diaconescu a afirmat ca nu vrea sa intre in politica pentru bani, ci din dorinta de a face lucruri bune.


Tag-uri: mogul, experienta, partid, politica, administratieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :