FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 585
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Evolutiile lui Florin Raducioiu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Evolutiile lui Florin Raducioiu

 Q:   Intreaba despre Evolutiile lui Florin Raducioiu       
Plecat de la cea mai buna echipa a Europei de la momentul respectiv, Florin Raducioiu merge in Spania la Espanyol Barcelona si bifeaza 46 de prezente, reusind sa marcheze de 14 ori.

In 1996 romanul este transferat de echipa engleza West Ham United, insa nu reuseste sa se acomodeze la stilul englezesc si se intoarce in Spania la Espanyol unde joaca in 10 meciuri, marcand de 5 ori. Atacantul nationalei pleaca si de la Espanyol si merge in Germania, la echipa VFB Stuttgart, unde este pe teren in 19 partide marcand 4 goluri. Traseul lui Florin Raducioiu prin Europa continua, intorcandu-se pentru perioada 1998-2000 la echipa italiana Brescia, jucand in 37 de partide si marcand 5 goluri. In anul 2000 se produce in toarcerea lui Raducioiu la echipa sa de suflet, echipa la care a evoluat de mic, unde si-a facut junioratul si alaturi de care a avut numeroase succese.

Joaca in 8 partide pentru Dinamo si marcheaza o singura data, pregatindu-si plecarea si de acolo intr-un alt campionat puternic al continentului, in Franta la AS Monaco unde evolueaza in 12 partide si marcheaza de doua ori. Florin Raducioiu isi pune capat carierei active de fotbalist in anul 2004 la o echipa de amatori din Franta US Creteil unde marcheaza un gol in 9 partide.

La echipa nationala Florin Raducioiu a fost o prezenta pregnanta in perioada cu cele mai mari performante ale Romaniei la nivel de echipe nationale, avand 40 de prezente in prima reprezentativa si reusind 21 de goluri, o medie foarte buna de peste doua goluri pe meci, ceea ce il face unul dintre cei mai prolifici atacanti ai Nationalei din istoria acesteia.

La o simpla privire aruncata pe palmaresul lui Florin Raducioiu, putem observa ca cea mai longeviva perioada a sa a fost la Dinamo Bucuresti acolo unde a evoluat timp de 5 ani, evoluand in 76 de partide si marcand 29 de goluri si participand in sferturile de finala si semifinalele Cupei Cupelor in anii 1989 si 1990.


Tag-uri: evolutie, europa, cariera, performantaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 23 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :