FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 467
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Evolutia in Televiziune a Rocsanei

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Evolutia in Televiziune a Rocsanei

 Q:   Intreaba despre Evolutia in Televiziune a Rocsanei       
La doar 18 ani Rocsana Marcu avea propria emisiune tv, un top muzical, difuzat saptamanal la Prima tv, si era coprezentatoare la emisiunea matinala "Taifas". In clasa a XII a se pregatea de admiterea la facultate, lucra in televiziune fiind prezentatoare a unei emisiuni saptamanel si coprezentaroare a unei emisiuni difuzate in fiecare zi de luni pana vineri, fiind colega cu Iulia Fratila si Tiberiu Lazar, dar era prezenta si in lumea muzicala cu trupa Trinity.

A castigat popularitatea in randul tinerilor datorita emisiunii de luni pana vineri de la Prima tv "Zid". Emisiunea muzicala era prezentata de Rocsana Marcu si Dan Fintescu, pasiunea ei pentru muzica i-a usurat meseria facand acea emisiune din placere. Dum inica dimineata prezenta alaturi de Cristi Nitu "Hit 40". Emisiunea "Zid" a devenit apoi "Videostar", avand aceeasi tema muzicala, dar noi concursuri si mai multi invitati din lumea showbiz-ului romanesc. Prezenta tot cu Dan, dar fiecare cate o editie a saptamanii prin rotatie. In paralel cu "Videostar" mai prezenta si "Star 30 Airplay" impreuna cu Cristi Nitu.

Dupa ce Prima tv si-a schimbat grila de programe, a fost scoasa emisiunea Rocsanei, dar a urmat apoi emisiunea "Esenzze", o emisiune dedicata femeii moderne. Modul in care Rocsana a abordat televiziunea a fost influentat de participarea la premiile MTV, intalnirea cu vedetele internationale, reportajele realizate si conversatiile neoficiale, au fost o experienta de neuitat, invatand cate ceva de la fiecare. Din 2002 a fost nelipsita de la cel mai important eveniment muzical al anului.

A avut ocazia sa le intalneasca pe fetele de la TATU, pe Marilyn Manson, Pink, Pierce Brosman si multi altii. A invatat mult de la toate vedetele pe care le-a intalnit, deoarece vrea sa arate ca poate multe si ca va reusi tot ce isi propune.


Tag-uri: televiziune, evolutie, muzica, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :