FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 513
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Esente barbatesti

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Esente barbatesti

 Q:   Intreaba despre Esente barbatesti       
Parfumul reprezintă unul dintre cele mai importante elemente care îţi definesc şi îţi întregesc stilul. Aşa că nu mai este suficient să ai hainele şi accesoriile impecabile şi în tendinţele modei, trebuie să emani şi o mireasmă frumoasă a cărei dâră să atragă toate femeile.

Parfumul reprezintă semnătura ta, caracteristică personalităţii tale, indiferent dacă este vorba de o aromă lemnoasă sau de una proaspătă. La o petrecere sau la orice fel de reuniune, se va cunoaşte cu siguranţă în funcţie de parfumul pe care un bărbat îl emană dacă este sportiv sau bancher.

Iată câteva propuneri de parfumuri în funcţie de personalitatea fiecărui bărbat:

Caracterului senzual i se potriveşte esenţele invadatoare şi îndrăzneţe, care ameţesc şi cuceresc din primul moment. Senzuale şi seducătoare, parfumurile sunt special create pentru cei dornici să cucerească.

- „Visit for Men” de la Azzaro este special creat pentru bărbatul seducător şi cosmopolit. Începând de la notele de vârf din nucă şi piper roz până la acordurile finale de chihlimbar şi mosc, esenţa exprimă eleganţa masculină.

- „Chic for Men” de la Carolina Herrera este ca o şoaptă sexi, mai mult sugestivă decât îndrăzneaţă. Parfumul este o fuziune de contraste, pornind de la prospeţimea notelor de vârf până la căldura condimentelor lemnoase de chihlimbar.

- Cerrutisi te îndeamnă să spui „da” pasiunii şi imprevizibilului. O esenţă orientală, parfumul are în inima sa un ingredient străvechi veritabil: balsamul Mautitanian, o compoziţie irezistibilă de ierburi ce întăresc seducţia descoperită de romani în secolul II.

O personalitate puternică necesită pentru a fi scoasă în evidenţă un parfum elegant şi sofisticat. Acest fel de parfum este tipic bărbatului puternic, ce îndrăzneşte să fie diferit, ştiind să îşi impună propriile reguli şi limite.

- „Xs Sensual Skin” de la Paco Rabanne este o îmbinare echilibrată de arome de mentă, lotus verde şi mosc alb.

- „Hugo Mini Metalic este un produs al spiritului inovator de care dă dovadă Hugo Boss. Ca toate lucrurile deosebite, este în ediţie limitată. Parfumul are recipient metalic, făcând posibilă plasarea lui şi în buzunar.

- Nikos, senzual şi îndrăzneţ, are note de bază de vanilie, cedru şi boabe de tonka, note de mijloc de cafea şi iasomie, iar notele de vârf invadează cu scorţişoară, cardamom şi lămâie din California.

Deşi nu îşi păstrează amprenta toată ziua, parfumurile sportive sunt proaspete şi dinamice, lăsând celor din jur o senzaţie pe care nu o pot uita.

- Lacoste Red „Style in Play” este dedicat bărbsţilor cărora le place acţiunea, activitatea intensă şi care joacă şi câştigă în orice doeniu. Acordurile pure, amărui, se îmbină cu notele mărului verde şi ale esenţelor lemnoase preţioase.

- Roberto Cavalli „Men” este un imn închinat dorinţei impetuoase de a trăi la maximum. Aroma este de o prospeţime imediată, creată prin notele de bergamote şi lămâie şi seduce într-un mod subtil datorită lavandei, pelinului şi lemnului de cedru.


Tag-uri: lacoste, bossCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 20 December '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :