FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 367
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Epilarea definitiva

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Epilarea definitiva

 Q:   Intreaba despre Epilarea definitiva       
Una din marile probleme ale femeilor este aceea a parului de prisos care trebuie inlaturat cu orice pret.

Eliminarea definitiva a pilozitatii excesive nu constituie doar un moft, mai ales in cazul persoanelor care sufera de o crestere a parului anormala, acest proces fiind cauzat de dereglari hormonale precum boala polichistica a ovarelor, hiperplazia congenitala suprarenala, hirsutism, etc.

Toate aceste tratamente nu trebuie privite ca o modalitate infailibila, care reduce in procent de 100% pilozitatea. Rezultatele tratamentelor depind de particularitatile fiecarui pacient in parte.

Unii pot raspunde nu atat de bine la tratament, insa firul lor de par va fi cu mult mai fin si va creste mult mai incet.

Multumita noilor tehnologii aparure, au fost descoperite alternative l a metode traditionale de epilare. Epilarea definitiva poate fi facuta prin folosirea mai multor metode:

-Electroliza: este recomandata in special celor cu prag ridicat de rezistenta la durere. Foloseste curentul electric pentru a distruge bulbul firului de par. De-a lungul firului de par se introduce un ac steril, prin care va trece curentul electric. Procedura este destul de indelungata si nu se recomanda pe suprafete prea mari. Este nevoie de 5-6 sedinte pentru un rezultat definitiv.

-Laser: se folosesc lasere cu rubin sau cu dioda pentru a arde radacina si firul de par. Se aplica pe zona dorita un numar de spoturi. Un spot este un puls de lumina care in cazul laserelor acopera o suprafata minima de 2 cm patrati. E nevoie de 4-6 sedinte pentru rezultate permanente.

-Lumina Intens Pulsata: avantajul IPL este ca lungimea de unda poate fi reglata, deci si persoanele satene sau blonde putand beneficia de o epilare definitiva eficienta. Ca si epilarea cu ajutorul laserului, nu pot fi eliminate firele de par albe, fiindca acestea nu contin pigmentul care este tinta luminii emise de aparate. Sunt necesare 4-6 sedinte, cu o distanta de 6 saptamani intre ele.

Toate aceste proceduri au in comun sfaturile pe care trebuie sa le urmezi inainte procedurii si anume sa nu te expui la soare si sa nu te dai cu o crema corporala.


Tag-uri: laser, electrolizaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 09 December '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :