FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 469
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Elena Gheorghe Si Afacerile Ei

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Elena Gheorghe Si Afacerile Ei

 Q:   Intreaba despre Elena Gheorghe Si Afacerile Ei       
Elena Gheorghe nu se ocupa doar cu cariera sa de cantareata, are o scoala de dans numita Pasitos si un mic atelier de croitorie.

Scoala de dans Pasitos a deschis-o in ianuarie 2006. Cursurile dureaza patru luni iar la sfarsitul acestei perioade elevii dau un examen si primesc o diploma de absolvire. Se pot invata dansuri precum salsa, merengue, cumbia dar si alte dansuri latino-americane. Cursurile sunt tinute de 3 ori pe saptamana de profesorul de dans al Elenei Gheorghe, Radu Tanase. Elena a declarat ca pentru ea aceasta scoala de dans nu reprezinta o afacere, declarand intr-un interviu: "Aceasta chiar nu este o afacere pentru mine. Şcoala de la Bragadiru am deschis-o pentru copilaşii de acolo. Taxa este un a modică, de 80 de lei pe lună, pentru că mi-am dorit ca toţi copiii să poată participa. Timpul lor liber trebuie ocupat şi cu activităţi fizice. Pe ei încerc să îi promovez cât mai mult şi îi iau la emisiuni alături de mine!"

Elena Gheorghe si-a deschis propiul altelier de croitorie pentru ca este foarte pasionata de tot ceea ce inseamna moda si tendinte dar si din necesitate. Cantareata a declarat ca nu avea timp de pierdut prin magazine sau pe la designari si de aceea a hotarat sa isi faca chiar ea, in atlierul propiu, tinutele de scena.

Aceasta a declarat: "Am tot timpul nevoie de tinute noi. Asa a venit ideea sa am propriul atelier de croitorie. Nu vreau sa ma imbogatesc facand haine, dar atelierul a fost suprasolicitat din prima zi, mai intai de cunoscuti, apoi de persoane care imi vedeau tinutele pe la diverse evenimente si ma intrebau cine mi le realizeaza. Chiar nu m-am asteptat sa mearga atat de bine din prima. Preturile sunt decente, nu avem pretentiile vreunei case de moda, lucram bine, curat si rezonabil".

Elena Gheorghe nu a dorit sa faca din acest atelier o afacere dar se pare ca lumea este din ce in ce mai interesata de piesele ce se creaza in atelierul ei.


Tag-uri: cantareata, cariera, afacereCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 26 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :