FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 753
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ejocurigratis.ro - 'Site cu jocuri online'

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Ejocurigratis.ro - 'Site cu jocuri online'

 Q:   Intreaba despre Ejocurigratis.ro - 'Site cu jocuri online'       
Ejocurigratis.ro - 'Site cu jocuri online' Ejocurigratis.ro este un portal dedicat jocurile online. Ejocurigratis.ro va invita la distractie, oferindu-va o gama larga de jocuri ( Jocuri gratis pentru fete, Jocuri gratis copii, Jocuri gratis cu motociclete, Jocuri masini, Jocuri de gatit.) .

Echipa Ejocurigratis.ro va colecta informatii de identificare personale, cum ar fi nume, adresa de email, oras, doar atunci cand aceste informatii sunt facute publice cu acordul dumneavoastra, prin procesul de inregistrare pe site precum si prin personalizarea profilului in calitate de membru inregistrat al site-ului Ejocurigratis.ro.

Aceste informatii personale sunt folosite doar pentru a va indeplini cererea dumneavoastra cu privire la inregistrarea pe acest site si capatarea calitatii de membru. Exceptie poate face cazul in care ne ac ordati permisiunea de a utiliza informatiile dumneavoastra personale in alt mod.

De exemplu, adaugarea adresei dumneavoastra de email in lista noastra pentru a va putea trimite un newsletter. La cererea dumneavoastra expresa, trimisa accesand rubrica noastra de contact, Ejocurigratis.ro va asigura dreptul de acces si interventie, asupra datelor dumneavoastra personale. Daca nu sunteti de acord cu aceste prevederi, va rugam sa ne trimiteti o notificare prin e-mail la adresa de contact iar noi va vom sterge datele personale din contul dumneavoastra de membru.

Ejocurigratis.ro nu va folosi datele dumneavoastra personale in nici un alt scop decat acela de a mentine comunicarea cu dumneavoastra, cu scopul de a va tine la curent cu noutatile de pe site-ul nostru, fie prin email, fie printr-un newsletter la care va puteti abona/dezabona, dupa libera dumneavoastra alegere. Ejocurigratis.ro nu ofera sub nici o forma, nici unor terti, informatiile dumneavoastra private, (nume, email, adresa, telefon, etc) aflate in baza nostra de date, in scopuri comerciale sau de oricare alta natura.

Ejocurigratis.ro utilizeaza terte companii de publicitate pentru a difuza anunturi(reclame), cand vizitati site-ul nostru Web. Aceste companii de publicitate pot folosi informatiile (exceptie facand numele, adresa, adresa e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa.

In alta ordine de idei, pentru ca Reclamele Google pe care le vedeti pe site-ul Ejocurigratis.ro sa nu devina plictisitoare sau neinteresante, dumneavoastra puteti alege ce fel de reclame doriti sa vizualizati pe site-ul Ejocurigratis.ro, in functie de categoriile de interes alese de dumneavoastra. De exemplu, daca sunteti pasionat de sport, puteti alege sa vedeti reclame din aceasta categorie sau daca sunteti pasionat de masini puteti alege sa vizualizati reclame care contin anunturi cu si despre masini etc..

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, online, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 28 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :