FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 470
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Educatia optima pentru copilul tau

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Educatia optima pentru copilul tau

 Q:   Intreaba despre Educatia optima pentru copilul tau       
Educatia optima pentru copilul tau Copilul tau reprezinta centrul existentei tale si depinde de tine in totalitate. Tu, ca parinte, esti responsabil pentru a-i asigura un camin echilibrat si plin de dragoste, o buna crestere si o buna educatie.

Orice parinte stie ca educatia copilului sau reprezinta piatra de temelie pe care se va sustine intreaga sa peronalitate si intreaga sa viata. De aceea este una dintre cele mai mari responsabilitati ale unui parinte.

Psihologii au ajuns la concluzia ca, in copilarie, intregul comportament al copiilor reprezinta o copie fidela a comportamentului parintilor.

De aceea, trebuie sa ai mare grija cum te comporti cu si in preajma copilul tau deoarece tu constitui exemplul sau. Invata sa constientizezi faptul ca fiul tau nu are nicio vina pentru problemele tale cotidiene, pentru i ngrijorarile sau frustrarile tale.

De aceea el nu trebuie sa fie tinta nervilor tai si a izbucnirilor tale. El merita un mediu echilibrat in care sa fie crescut si multa dragoste. Daca iti vei varsa nervii pe el, nu ii vei cauza decat multa suferinta si poate chiar traume.

Si, odata ca va creste, lui i se va parea normal sa se comporte cu ceilalti la fel cum te-ai comportat tu cu el.

Incearca sa iti aduci aminte copilaria ta si sa realizezi toate lucrurule care nu ti-au placut deloc la parintii tai. Aminteste-ti si de unele nedreptati pe care tu consideri ca parintii tai ti le-au facut si incearca sa nu comiti aceleasi greseli cu copilul sau cu copiii tai.

Copilul din tine va fi unul dintre cele mai bune exemple de cum trebuie si cum nu trebuie sa te comporti cu odrasla ta.

Intotdeauna ambii parinti trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste orice problema lagata de copil. Insa daca va vedea ca un parinte spune un lucru, iar celelalt parinte spune alt lucru, acesta va fi complet dezorientat si nu va putea sa isi dea seama cine are dreptate sau nu. Si asa isi va alege varianta convenabila lui.

Ca sa poti sa ii ceri unui copil sa nu faca ceva, trebuie ca tu insuti sa nu faci acel lucru. Parintele constituie un exemplu. Astfel, daca el isi vede parintele fumand si zicandu-i in acelasi timp ca el nu are voie sa fumeze pentru ca nu este bine, copilul va fi cel putin bulversat si nu urma niciodata teoria ta.
Sursa Imaginii : myopia.org

Educatia optima pentru copilul tau Link-uri Externe :

Schools Do Not Prepare a Child for the Outside World (English)


Tag-uri: dragoste, camin, educatie, copil, educatieCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :