FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 344
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dulce Maria in copilarie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Dulce Maria in copilarie

 Q:   Intreaba despre Dulce Maria in copilarie       
Dulce Maria Espinoza Savinon, cunoscuta dupa rolul Roberta din telenovela „Rebelde”, s-a nascut pe data de 6 decembrie 1985 in Mexic.

Ea provine dintr-o familie in care muzica si filmul au avut mare insemnatate, parintii sai fiind mari iubitori de muzica. Datorita acestui fapt, Dulce Maria a mostenit de la parinti pasiunea pentru scena. Inca de copil s-a bucurat de ocazia de a fi o mica vedeta. Desi in filmul ce a consacrat-o, Dulce Maria a interpretat rolul Robertei, o adolescenta rebela, dar in viata personala ea nu a fost deloc ca in film. De mica a fost o fetita cuminte si linistita ascultand mereu de parintii sai. Chiar daca era singurul copil al familiei ea nu a fost nici o clipa rasfatata precum personajul Roberta in tel enovela.

Devenind cunoscuta de mica, ea nu a fost niciodata privilegiata si a incercat mereu sa obtina totul prin munca. Mancarea preferata, inca din copilarie, sunt pastele, mama fiind nevoita sa ii gateasca zilnic acest fel de mancare. Aparand pentru prima data pe micile ecrane la varsta de 8 ani, Dulce Maria a invatat de atunci tainele televiziunii cunoscand succesul si emotiile de care orice artist are parte.

Copil fiind, ea a aparut la emisiunii precum „Plaza Sesame”, „El Club de Gaby” si „Discovery Kids”. Devenind o mica vedeta in tara ei, in Mexic, Dulce Maria a jucat in cateva telenovele si apoi s-a lansat in lumea muzicii de la varsta de 12 ani.
A avut debutul ca si cantareata alaturi de trupa Kids cu care a interpretat piese precum „La mejor de tus sonrisas”, „Salchichas con pure” si „Prende el switch”. Dupa succesul avut cu aceasta trupa, ea a sustinut concerte si la trupa “D&D”, dar cu care nu a avut succesul scontat. Cu trupa “Jeans” a cunoscut succesul.

Dulce Maria a devenit o cantareata si actrita cunoscuta in Mexic dar isi dorea enorm sa isi faca simtita prezenta pe micile ecrane din lumea intreaga prin rolurile ce le interpreta in telenovele dar si prin interpretarea propriilor piese muzicale.


Tag-uri: actrita, telenovela, cantareataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :