FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,141
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
2
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dragostea si relatiile de cuplu

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Dragostea si relatiile de cuplu

 Q:   Intreaba despre Dragostea si relatiile de cuplu       
de Monique Barb -

Majoritatea relatiilor incep intens, dar, pe masura ce trece timpul, incep sa se raceasca, chiar sa se stinga. Unul din parteneri va suferi pentru ca, de obicei, unul iubeste mai mult, iar celalalt se lasa iubit. Daca vrem sa mentinem relatia ca la inceput, sunt cateva trucuri de care ne putem folosi pentru ca fericirea sa nu dispara. Pentru ca o relatie sa ramana stransa si puternica, nu trebuie sa dispara pasiunea. O legatura chimica speciala intre cei doi este de baza pentru durata in timp a unui cuplu solid. Asta, desigur, pe langa dragoste. Pentru a mentine interesul permanent al parteneruluipentru noi este necesar sa petrecem suficient timp cu el sau ea. Acest timp este foarte important atat cat il dedicam celui de langa noi in exclusivitate.

Trebu ie sa inlaturam orice lucru din afara si sa ne gandim ca suntem decat noi si iubirea noastra. Surprinde-ti partenerul ori de cate ori ai ocazia cu dragostea ta si cu alte dovezi ca este singurul pentru tine, in inima ta. Arata-i ca esti interesata de viata lui. Acorda-i toata atentia din lume pentru ca el sa nu te priveasca doar ca pe o iubita, ci si ca pe o buna prietena pe care se poate baza ori de cate ori are nevoie. Nu uita sa vorbesti deschis despre tot ceea ce-ti trece prin cap.

Comunicarea este cruciala intr-o relatie. Chiar si daca sunt situatii care nu-ti convin, vorbeste deschis despre ele, pentru ca, altfel, rezultatul va fi o cearta intre voi doi. Incearca sa nu-ti sufoci partenerul cu atentia ta, dar nici nu fi indiferenta. Gaseste o cale de mijloc si vei reusi sa creezi un cuplu in care voi, ca parteneri, depindeti unul de celalalt dar, in acelasi timp, aveti fiecare o doza de independenta pe care o meritati. In acelasi timp, spune-i partenerului ceea ce iti place.

Nu te astepta ca el sa-ti ghiceasca gandurile. Nu astepta momentul in care sa-i faci observatii si reprosuri. Toate acestea nu duc la nimic bun, iar relatia si apropierea dintre voi se va raci treptat. Nu astepta momentul in care sa nu mai poti face nimic. Pe de alta parte, trebuie sa fim constienti de faptul ca barbatii si nfemeile sunt construiti diferit. Gandesc diferit, simt diferit, reactioneaza si se comporta diferit.
Deci, daca vrei ceva, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ceri. Gandurile ca: "Daca m-ar iubi ar face..." sau "Nu voi vorbi cu el pana nu isi da seama ca a gresit." nu duc la nimic bun. Sunt destructive si lipsite de sens.
Dragostea si relatiile de cuplu - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Sursa Imaginii : pbase.com


Dragostea si relatiile de cuplu Link-uri Externe :

The Happiest Couple I've Ever Met (English Version)


Tag-uri: dragoste, relatii, cupluri, suferinta, iubireCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :