FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 648
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dragostea si persoana potrivita

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Dragostea si persoana potrivita

 Q:   Intreaba despre Dragostea si persoana potrivita       
Ce este dragostea? Cand vom sti sigur ca am intalnit-o? Care este persoana potrivita alaturi de care sa ne petrecem tot restul vietii? Cum o recunoastem? Exista posibilitatea de a ne insela?

Fiecare dintre noi simte ca se indragosteste intr-un anumit moment al vietii. In primul rand manifestam o atractie fizica si apoi dorim sa petrecem din ce in ce mai mult timp cu persoana de care ne-am indragostit. Iesim impreuna cat mai mult, dorim sa facem cat mai multe lucruri in comun. Incepem sa ne cunoastem. Dar, de cele mai multe ori, primeaza dorinta de cunoastere fizica. Stim daca este momentul potrivit sau nu? Stim daca este persoana potrivita sau nu? Cum ne dam seama?

Preferam sa traim fiecare clipa bazandu-ne pe simturi si doar atat. Ratiunea nu prea isi are locul acolo unde exista o chimie atat de puternica. Logica devine ilogica, iar gandirea nu mai este de mult timp coordonata de creier. Daca la inceput relatia este destul de simpla, rezumandu-se doar la saruturi si imbratisari, mai tarziu imbratisarile vor deveni mangaieri din ce in ce mai pasionale. Desigur, toate acestea vor duce la sex. Daca sexul intervine devreme intr-o relatie, este posibil sa confundam sentimentul de iubire cu cel al atractiei fizice. Confuzia este destul de mare si sunt foarte putini aceia care o constientizeaza. De obicei, o constientizeaza persoanele care au mai multa experienta. In urma acestei confuzii au de suferit, de cele mai multe ori, femeile. Ele sunt cele care se grabesc sa traga cioncluzii pripite si ajung sa se piarda in detalii cautand cele mai multe si plauzibile explicatii.
Rezultatul nu coincide de prea multe ori cu realitatea. Ca scuza pentru naivitatea lor as putea sa aduc in discutie sentimentalismul si slaba rezistenta la sensibilitate a femeii, spre deosebire de barbat care se stapaneste mai bine intr-un cadru emotional, sau cel putin este un bun actor. Daca intentia noastra este sa ne pastram relatia si partenerul pentru tot restul vietii, este necesar sa privim detasat relatia, obiectiv, indiferent daca suntem barbati sau femei.

O analiza atenta asupra sentimentelor noaste , in primul rand, si apoi o analiza in detaliu a relatiei si a partenerului ne va face o oarecare ordine in gandire si poate si in simturi. Un asemenea pas se face o singura data in viata, sau, cel putin, asta spera toti cei care se casatoresc.

Nu trebuie sa ne grabim in a lua asa o decizie importanta. Trebuie sa fim foarte lucizi si sa avem deplina incredere in sentimentele care ne leaga. Numai asa vom putea sa avem siguranta ca vom rezista ca si familie.
Dragostea si persoana potrivita - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro


Tag-uri: dragostea, potrivire, iubire, atractie, sex, relatie, sentimente, sensibilitateCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 20 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :