FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 409
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Domino pressure

Tag-uri Populare


pc   joc   xbox   ea   nfs   sequel   prince of persia   ubisoft   mmorpg   montreal   ares   apollo   atena   action   thq   saint row   tomb raider   metropola   liberty city   e3   2009   pacific   pearl harbor   fun   birds   rosie   kamikaze   domino   egipt   transilvania   dracula   gta   rockstar   lara croft  

All Tags

Famous Forum

 

Domino pressure

 Q:   Intreaba despre Domino pressure       
Domino pressure "Curajul rosiei"

Dupa ce am jucat primul nivel, am stiut : Rosiile sunt curajoase! Mi-am amintit astfel ca am cunoscut catea rosii pline de curaj in viata me: pe primele, le cunoscusem inca din copilarie, ele aveau brevet de scufundatori si lucrau cu norma intreaga in borcanul cu muraturi al bunicii.

Apoi, pe urmatoarele mi-a fost dat sa le intalnesc la un concert moca, in adolescenta tarzie, concert la care evolua o trupa de pitzipoance. Acestea purtau numele de "rosii kamikaze"- gta sa zboare prin aerul fie raoros, fie caldut, pregatite sa se rasuceasca spectaculos in aer, sa faca tumbe, sa se imprastie si sa imprastie si altora vesti bune, despre ce credeam eu vizavi de playback-ul de prost gust!

La varsta "maturitatii" ( in care invatasem sa dau in sfarsit un gol din corner , dar si sa joc PES la un nivel maxim de dificultate )am intalnit si un soi diferit de rosii, special cu adevarat: rosiile intelectuale. Rosia intelectuala a parasit cu demnitate stratul de zarzavat, si, dupa o lunga cariera la Idei in Dialog si Dilema Veche, a devenit, dupa cum si trebuia, gazda unei emisiuni de domino.

Lucru stiut e ca atunci cand esti gazda toate se sparg in capul tau. In cazul de fata, in capul tau pica piesel de joc.

Preferabil ar fi sa pice toate, insa nu e tocmai usor; asezarea lor se complica la fiecare secunda, iar timpul ticaie nemilos ca un calau ce iti numara secundele macabru. Timpul se scurteaza, pune presiune asupra miscarilor, in timp ce mouse-ul e cuprins de trac (asta daca joci pentru prima data ("Domino pressure").

Emotionat si vadit obosit, mouse-ul iti spune ca ai face bine sa treci la jocul urmator, ca-i doar pentru tastatura si doar, doar te-ai descurca mai bine...

Si uite-asa, de la "ete fleosc" ajungem la un mult mai umil "ete fassssss" . Mie unul mi s-a parut amuzant jocul si m-am bucurat de intalnirea unui nou prieten; sunt nerabdator sa-i mai sparg o data capul.

Ete fleosc....


Tag-uri: rosie, kamikaze, domino


- Grand Theft Auto IV (17 visits)

- Jocurile de masa si puzzle (10 visits)

- Atlantica Online (9 visits)

- Domino pressure (9 visits)

- Aparitia jucariilor (7 visits)

- Damn Birds! (6 visits)

- Dracula Origin (6 visits)

- Hide the fart (6 visits)

- Need for Speed: Undercover (6 visits)

- Aparitia jocurilor video (5 visits)

- Tomb Raider- Underworld (5 visits)

- Need for Speed Pro street (4 visits)

- Prince of Persia (4 visits)

- Battlestations Pacific (4 visits)

- Rise of the Argonauts (4 visits)


Categorie: Jocuri  - ( Jocuri - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :