FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 548
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Divortul

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Divortul

 Q:   Intreaba despre Divortul       
Este în egalã mãsurã dificil şi neplãcut sã aducem în discuţie subiectul divorţului. Este şi mai trist ca doi oameni care s-au ales unul pe celãlalt, s-au iubit şi şi-au jurat credinţã unul altuia sã se despartã.
Motivele pentru care un cuplu ajunge la divorţ sunt nenumãrate. Cel mai frecvent în zilele noastre se ajunge la divorţ din cauza incompatibilitãţii între cei doi parteneri. Femeile şi bãrbaţii sunt fiinţe total diferite, atãt fizic, dar mai ales psihic, iar neînţelegerile apar datoritã netoleranţei partenerului. Bãrbaţii trebuie mai mult înţeleşi şi mai puţin iubiţi, iar femeile mai mult iubite şi sã nu încerci sã le înţelegi Fie nu s-au cunoscut bine înainte de cãsãtorie, fie nu se potrivesc din punct de vedere al caracterului , fie nu se iubesc. Cauza principalã este necunoaştrereacalitãţilor sau defectelor celuilalt. Se include aici şi faptul cã prin abilitate, este posibil ca unul dintre parteneri sã se comporte ca şi când ar puta o mascã, iar dupã realizarea cãsãtoriei sã-şi dezvaluie adevãrata fire.
Incompatibilitatea dintre cei doi, poate fi de mai multe feluri: intelectualã, de clasã socialã, in materie de sex, spiritual, nivel de educaţie şi altele. Comunicarea deschisã cu partenerul şi discuţiile pot diminua aceste incompatibilitãţi.Dacã existã înţelegere, capacitatea de a ierta şi a putea iubi nu se ajunge la divorţ.
La divorţ se ajunge şi dacã unul din cei doi parteneri are o altã relaţie. Ca o pãrere personalã, înainte sã înaintezi actele pentru divorţ, încearcã sã cauţi motive pentru care celãlalt are pe altcineva. Gãseşte împreunã cu el soluţii pentru salvarea cãsniciei. Toleranţa, înţelepciunea şi puterea de a ierta te pot scãpa de neplãcerea unui divorţ.
Dacã nu ai altã soluţie decât divorţul trebuie sã ştii ce ai de facut.
Divorţul se realizeazã dupã ce te-ai asigurat cã decizia pe care o iei nu este una luatã în grabã sau la supãrare, ai încercat toate modalitãţile de conciliere cu partenerul, iar în cazul în care nu ai altã soluţie, încearcã, pentru a nu avea probleme în timpul procesului de divorţ sã ajungi la o întelegere cu partenerul asupra aspectelor implicate în process (custodia copiilor, dacã ei existã şi modul de împãrţire al bunurilor). Întocmeşte apoi o cerere de divorţ pe care o depui la Judecãtoria de care aparţii împreunã cu certificatul de cãsãtorie în original şi plãtind taxele de timbru aferente. Dacã nu existã consens asupra divorţului cu partenerul mergi la un avocat pentru întocmirea cererii. Te prezinţi apoi la fiecare termen al procesului, iar dupã obţinerea hotãârii judecãtoreşti şi rãmânerea ei definitive mergi la un avocat pentru legalizarea acesteia. Hotãrârea primitã prin poştã nu are valoare juridicã şi nu este recunoscutã în faţa autoritãţilor.

Sursa Imagini : outofcourtsolutions.com


Tag-uri: dragoste, sex, relatie, educatie, sfatCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 14 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :