FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 365
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Divele nemuritoare ale stilului

Tag-uri Populare


moda   stil   vedete   creatori   eleganta   casa de moda   designer   lux   pret a porter   jeans   blugi   creatie   model   franta   haute cuture   pantofi   levi strauss   colectie   armani   lenjerie intima   accesoriu   trend   dior   alber elbaz   1889   jeanne lanvin   jacques lenoir   practic   bijuterie   prada   guci   cristobal balenciaga   nicholas ghesquiere   gaby aghion   1952   madamme celine vipiana  

All Tags

Famous Forum

 

Divele nemuritoare ale stilului

 Q:   Intreaba despre Divele nemuritoare ale stilului       
Vedetele vin si pleaca de pe micile si marile ecrane, dar si din atentia publicului. Insa unele vor ramane pentru totdeauna nemuritoare, datorita personalitatii, stilului si farmecului lor. Mai ales cand vine vorba de gratia si stilul feminin.

Audrey Hepburn a ridicat pe culmi eleganta discreta si clasica. Casele Lacroix si Givenchy au creat pentru ea special rochii ce aveau sa devina piese de muzeu. Aceasta afirma la un moment dat: „Stiu ca am mai mult sex-appeal in varful nasului decat au multe femei in tot corpul. Nu se vede imediat, dat el exista!”

Sophia Loren este considerata una dintre cele mai frumoase femei ale secolului XX. Aceasta femeie senzuala a fost obiectul de cult a multor barbati atunci cand era tanara, dar chiar si acum. In varsta de 71 de ani, aceasta a pozat in 2007 pentru calendarul Pirelli. Desi a pozat alaturi de alte femei mult mai tinere decat ea, Sophia Loren a constituit principala atractie a calendarului. Conform spuselor acestai dive, sex-appel-ul este alcatuit 50% din ceea ce ai in mod real, iar 50% din ceea ce cred oamenii ca ai.

Ava Gardner, dupa ce a copilarit la o ferma de tutun si a trait o viata in care a fost mereu in atentia publicului datorita filmelor sale, a afirmat ca isi doreste sa traiasca 150 de ani si sa moara cu un pahar de whisky intr-o mana si cu o tigara intr-alta. Diva blazata care a iubit sa mearga desculta si limbajul frust, a reusit sa-l innebuneasca si pe Frank Sinatra cu senzualitaea sa.

Rita Hayworth, celebra actrita a fost renumita si pentru superbul ei par roscat pe care si l-a intretinut cu religiozitate si chiar cu electolize nu tocmai placute. Frumusetea hollywoodiana a intruchipat perfect luxul anilor ’50, ea fiind si cea care a dat numele unei linii de rochii. Credea cu tarie ca toate femeile au o anumita eleganta care dispare odata ce sunt dezbracate.


Tag-uri: ava gardner, audrey hepburn


- Coafura si machiajul anilor '60 (65 visits)

- Stilul vestimentar boem (35 visits)

- Casa de moda Lanvin (28 visits)

- Gentile Louis Vuitton (26 visits)

- Sandalele (26 visits)

- Verighetele vedetelor (25 visits)

- Istoria Blugilor (23 visits)

- Machiajul anilor '30 (21 visits)

- Casa de moda Chloe (21 visits)

- Casa de moda Balenciaga (21 visits)

- Despre Giorgio Armani (19 visits)

- Trenciul (18 visits)

- Marchesa (16 visits)

- Anii '60 in lumea modei (15 visits)

- Geanta Hermes (14 visits)


Categorie: Moda  - ( Moda - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :