FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 453
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Diferente

Tag-uri Populare


literatura   opera   comentariu   caracterizare   roman   referat   poezie   personaj   arta   viata   timp   iubire   caracterizare indirecta   caracterizare directa   zambet   sarut   dragoste   cultura   povestirea   poet   filme   dorinta   fericire   dreptate   prietenie   basm   poveste   univers   eseu   sentimente   amintiri   frumusete   ganduri   lacrimi   relatii   aminitiri  

All Tags

Famous Forum

 

Diferente

 Q:   Intreaba despre Diferente       
Diferente Nevoile sexelor sunt diferite, guvernate pe deoparte de hormoni, iar pe de alta de emotii. Cu totii avem nevoie de persoane care sa ne sustina in drumul nostru in viata, material sau emotional, aceasta fiind o scuza pertinenta a multora din actiunile si gesturile noastre gresite.

O diferenta majora se observa din dorintele barbatilor, puse intr - o oarecare antiteza cu cele ale femeii. Astfel, descoperim ca femeia cauta in barbat acea fiinta inteligenta, plina de umor, cu suficiente resurs materiale si o invatisare frumoasa. Aparent, cerintele sunt minime, insa, detaliind „resursele materiale suficiente “, observam dificultatea cerintei.

Barbatii cauta in femeie acea faptura frumoasa, a carei infatisare fizica sa se multiplice cu inteligenta si umorul insumate, blandetea si cap acitatea de a ierta. Descoperim astfel intre visele sexului puternic capacitatatea nelimitata de a ierta; vise, cum ziceam.

Inteligenta + umor + bani + infatisare = barbatul ideal .
Infatisare x ( umor + inteligenta ) = femeia ideala.

Totusi, impulsionat de cei 10 ani de matematica, am continuat calculul, aducandu - i o noua dimensiune. Astfel, am ajuns la o constanta de echilibru intre dorintele celor doua sexe: „resursele materiale suficiente “ atrag dupa sine o mare capacitate de a ierta, si chiar una nelimitata.

In verva studiului meu am dat ca exemple personalitati mondene: Irinel si Monica Columbeanu, cuplu ce sfideaza varsta, gramatica limbii romane, iertarea si chiar si natura;

Ion Tiriac, probabil ca nu mai e casatorit, nu m - am interesat de teama, totusi, sunt constient ca la venerabila varsta pe care o are ( nu - i frumos sa o spunem ), are partide de sex mai bune decat probabil eu le am la 18 ani. Alte exemple sunt peste tot in ziarele de profil, par sa sfideze toate legile, scrise sau nescrise, da’ pana la urma, de ce sunt regulile facute, daca nu pentru a fi incalcate ?

Bottom line, barbatii isi implinesc telul doar cand femeia isi implineste dorintele… trist, dar adevarat.

By FW Editor


Tag-uri: emotie, inteligenta, frumuseteCategorie: Eseuri  - ( Eseuri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :