FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 512
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Diavolul se imbraca de la Prada

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

Diavolul se imbraca de la Prada

 Q:   Intreaba despre Diavolul se imbraca de la Prada       
Cel mai recent film în care o vedem pe Streep este ecranizarea romanului de mare succes, semnat de LAUREN WEISBERGER - care, este bine s-o spunem, a lucrat la prestigioasa revistă VOGUE - The Devii Wears Prada. ANDREA SACHS (ANNE HATHAWAY), eroina filmului, este o tînără din provincie, proaspătă absolventă a unei mari universităţi de pe Coasta de Est şi care obţine în chip nesperat slujba la care visează milioane de fete: asistentă a MIRANDEI PRIESTLY (Streep), editoare de succes a revistei RUNWAY. Ea pătrunde astfel într-o lume dominată de modă, în universul pantofilor MANOLO BLAHNICK, al poşetelor PRADA, al hainelor ARMÂNI sau VERSACE. Deşi la început crede că a ajuns în raiul celebrităţilor, Andrea îşi dă repede seama că şefa ei este... diavolul în pers oană. The Devii Wears Prada este o incursiune în lumea modei şi a revistelor de fashion.

„Oamenii iubesc moda. Dar este interesant de pătruns în această lume şi de văzut cît din ea reprezintă afacere, unde începe şi unde se sfîrşeşte distracţia", spune Meryl Streep. Pentru film, ea a îmbrăcat 60 de ţinute - „şi fiecare dintre ele trebuia asortată cu pantofii, cureaua, jacheta şi, desigur, toate erau perfect croite", îsi aminteşte ea. Realizarea acestora a căzut în seama PATRICIE FIELD, care a primit un Emmy pentru creaţiile vestimentare din serialul Sex and the City. Misiunea ei, printre altele, era de a o face pe Miranda să arate magnific şi unică, să fie centrul atenţiei: „Trebuia să o fac cît se poate de frumoasă. Chiar dacă nu stabileşte noi direcţii în modă, reacţia oamenilor trebuia să fie: Wow! Meryl Streep!"

Mai mult, în film îşi face apariţia chiar şi celebrul designer VALENTINO. Şi nu doar pentru că este vorba despre un film strîns legat de lumea modei: Sînt un mare admirator al doamnei Streep. Chiar şi un rol foarte mic alături de ea este pentru mine o mare onoare." Valentino a creat, de altfel, pentru personajul lui Meryl o superbă rochie pe care aceasta o poartă la un bal de caritate. „Este o rochie foarte simplă, care îi evidenţiază umerii frumos conturaţi, pielea de porţelan şi formele trupu lui", a comentat Field.


Tag-uri: moda, stil, creatori, vedeteCategorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :