FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 346
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre trinitrina

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Despre trinitrina

 Q:   Intreaba despre Despre trinitrina       
Despre trinitrina Trinitrina este un medicament care are o actiune rapida de dilatare a arterelor aflate in stare de spasm si de relaxare a musculaturii netede din bronhii, intestin si caile biliare.

De aceea este indicata ca medicament de urgenta in anghina de piept, in astmul bronsic, la inceputul crizelor. Poate avea efect si in cazurile de hipertensiune la arteriosclerosi.

Absorbtia medicamentului in sange se face in 2 minute, iar actiunea sa dureaza 20 de minute. Repetarea dozei se va face numai dupa 3 - 4 ore si numai daca mai este necesar.

Este asociata cu cafeina , sau cu papaverina, pentru efectele stimulente ale cafeinei si efectele vasodilatatoare ale papaverinei.


Tag-uri: trinitrina, medicament, bronhii, intestinCategorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 30 April '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :