FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,284
Votes: 2
Fame Riser
          
Fame Rank
9.5
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre siguranta pe net

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Despre siguranta pe net

 Q:   Intreaba despre Despre siguranta pe net       
Despre siguranta pe net Internetul poate reprezenta o sursa de inspiratie sau un izvor nesecat de informatii, dar nu putem trece cu vederea peste minciunile care ne sunt afisate pe ecran si tocmai de aceea, parintii ar trebui sa fie mult mai atenti la activitatea pe care copii lor o desfasoara.

Insafe, organizatie a Uniunii Europene care coordoneaza activitatile pe internet in Europa si compania de comunicatii prin calu UPC, au lansat in acest an ghidul online despre navigarea in siguranta pe internet, atat pentru copii cat si pentru parinti (www.esafetykit.net) si in curand, acesta va fi disponibil in mai multe limbi. Lansarea acestui ghid face parte din cadrul activitatilor dedicate Zilei Europene a Sigurantei pe internet.

Ghidul lansat de cele doua companii cuprinde sfaturi detaliate pentru parinti , o carte de activitati practice pentru copii, un certificat pentru untreaga familie, abtibilduri si cartonase, astfel incat toti membrii familiei sa participe la activitai relaxante, cu scopl de a invata cum sa navigheze in siguranta online, fara riscul de a fi supusi la comportamente nepotrivite, sau chiar brutale, cum ar fi coruperea sexuala a minorilor (online grooming) .

Putini dintre utilizatori stiu ca activitatea online poate influenta intreaga existenta a unui copil, sau chiar a unui adolescent care nu-si ia toate masurile de siguranta cand acceseaza diferite pagini web. In cazul in care nu stiati sau nu ati vrut sa stiti, internetul e supus acelorlasi reguli ca in viaa reala.

Aceasta fraza e capabila sa influenteze toate ilegalitatile care au loc prin intermediul internetului.

Ca utilizatori trebuie sa evitam neplacerile virtuale, sa incercam sa ne educam singuri cu privire la informatiile pe care putem sa le furnizam unei persoane necunoscute, dar daca as spune ca ar trebui sa incercam sa schimbam lumea in care traim, poate ar fi niste ganduri desarte, sau niste teluri greu de atins.

Cu toate acestea, a incerca sa iti pastrezi siguranta in timpul schimburilor de idei online reprezinta un pas mic pentru omenire, in schimb, un pas urias pentru tine,; a invata din greseli si a incerca sa le faci sa reprezinte urmatorul pas pe care cu siguranta il poti realiza.

Internetul ofera copiilor posibilitati fantastice de a descoperii, crea si conecta, putand totodata sa devina un factor periculos in educarea si maturizarea unui copil! Dar, cu toate partile bune si toate lucrurile rele, niciodata sa nu spui niciodata, ci intotdeauna sa stii sa ascunzi toata tristetea intr-un zambet pe care mereu vei avea puterea sa il afisezi pe chipul de pe care candva s-a scurs o lacrima… o lectie pe care unii o vor afla din nestire online, pe care tu ai sansa sa o afli intr-un mod placut!


Tag-uri: informati, ghid, upc, sigurantaCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :