FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 191
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Sandra Bullock

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Sandra Bullock

 Q:   Intreaba despre Despre Sandra Bullock       
Inca de cand era doar un copil, Sandra Bullock iubea viata starurilor si isi dorea sa ajunga si ea candva ca ele.

Ea a facut parte din corul copiilor pentru o vreme dupa care a aparut in multe piese de teatru in adolescenta. Sandra a renuntat la studiile sale si a mers in Manhattan pentru a-si incerca norocul intr-o cariera ca si actrita. Initial, ea a avut multe alte locuri de munca pentru a castiga bani si a se putea inscrie sa urmeze cursuri de actorie. La inceput a debutat in multe filme pentru studenti si era o actrita amatoare foarte buna.

A avut sansa de a juca in "No time flat", iar regizorul a fost impresionat de ea si i-a mai oferit un rol in filmul "Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman". Sandra s-a descurcat de minune si in acest rol iar criticii de film au observat ca are talent si ca in viitor va fi o actrita de mare valoare daca va continua asa.

Ea a inceput sa primeasca oferte de a aparea la emisiuni televizate si in acelasi timp roluri pentru a juca in filme. Unele din aceste filme sunt Speed si While You Were Sleeping.

Succesul ei a crescut si mai mult odata cu rolul din filmul "Miss Congeniality" si a devenit una dintre actritele cele mai cunoscute de la Hollywood. Este clasata pe locul 14 in topul celor mai bogate celebritati feminine, cu o avere de aproximativ 85 milioane dolari, la inceputul anului 2007.


Tag-uri: teatru, adolescenta, actritaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 14 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :