FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 254
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Raluca Voina

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Raluca Voina

 Q:   Intreaba despre Despre Raluca Voina       
Raluca Voina a studiat la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti, Romania cu specializare in limbi straine.

Dupa ce in copilarie a dorit sa participe la un concurs de miss si a renuntat de rusine, ea si-a facut curaj in anul 2005 cand s-a inscris la Miss World Romania unde a si fost fericita castigatoare a titlului de Miss World Romania 2005, mergand astfel mai departe la Miss World unde din pacate nu a reusit sa termine concursul decat pe locul 26. Faptul ca nu a castigat titlul de de Miss World nu a descurajat-o in meseria sa si astfel si-a continuat cariera ca si model mai ales ca dupa aparitia la Miss World ea a fost remarcata de multi designeri si astfel a ajuns sa lucreze pentru companii celebre.

Ea e reprezentata de agentia "Modele Fata in Fata" ca model part-time in Romania insa a primit nenumarate oferte de lucru pentru Statele Unite ale Americii, Japonia, Turcia si Germania. Astfel tanara romanca a aparut pe micile ecrane in reclame televizate la diferite produse precum berea Haineken, Nesscafe sau produse lactate.

Dupa o asemenea experienta la miss Raluca a devenit un model foarte bine cotat in intreaga lume si este dorita de toti creatorii de moda in prezentarea noilor colectii. Chiar daca este un model de clasa internationala, Raluca si-a finalizat studiile din cadrul Facultatii de Limbi Straine de la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti si intentioneaza sa lucreze in televiziune.


Tag-uri: bucuresti, concurs, miss romania, modelCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 17 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :