FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 293
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Jena Malone

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Jena Malone

 Q:   Intreaba despre Despre Jena Malone       
Jena Malone şi-a petrecut primii 10 ani din viata in Lake Tahoe, Nevada, urmat de un stagiu de scurtă durată în insoritul Las Vegas. Jena a urât Las Vegas şi a fost convinsa de mama ei să se mute la Los Angeles.

La scurt timp după ce a ajuns in Los Angeles, Jena a aparut in catvea reclame si videoclipuri muzicale, si ocazional la show-uri tv. Ea si-a facut debutul TV in anul 1991 intr-un episod din Roseanne.

În 1996, Jena facut saltul pe marele ecran cu un rol esenţial în filmul lui Anjelica Bastard, Bastard Out of Carolina – o poveste intunecata si deprimanta despre o mama si fiica, care intră sub strânsoarea unui om abuziv. Jena câştigat lauda aproape unanim pentru rolul fiicei, iar actrita a fost nominalizat la cinci premii diferite pentru performanţa ei.

D e la debutul său, Jena a făcut nişte alegeri bine selectate. Ea a apărut în productii mari la Hollywood, cum ar fi Stepmom (1996), cu Julia Roberts si Susan Sarandon si in Pride & Prejudice (2005), cu Keira Knightley, ea a mai jucat si in Donnie Darko (2004), cu Maggie Gyllenhaal şi in Saved! (2004), cu Mandy Moore.

Pentru Jena, anul 2006 pare a fi un an destul de ocupat: ea are in prezent trei filme in asteptarea lansatii. Este clar Jena va ramane in lumea show-bizului pentru o perioada lunga de timp .

"A început sa-mi placa actoria de cand era un copil pentru că am iubit poveştile şi am vrut să fac parte din ele," spune ea. "M-am gândit că ar fi ceva ce aş putea face pentru câţiva ani, dar nu vad nici un semn pentru care sa nu merg mai departe."

By FW Editor


Tag-uri: actrita, hollywoodCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 14 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :