FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 371
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Jane Monheit

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Jane Monheit

 Q:   Intreaba despre Despre Jane Monheit       
Jane Monheit s-a nascut pe 3 noiembrie 1977 şi a crescut în Oakdale, Long Island. Micuta Jane a început să cânte cât mai curând cand a putut vorbi, si s-a bucurat sac ante cantece, cum ar fi "Somewhere Over the Rainbow" şi "Honeysuckle Rose."

Familia lui Jane a avut muzicieni: atât mătuşa ei şi bunica au fost cântăreţe profesioniste; fratele ei a fost un chitarist rock; tatăl ei a fost un jucator de banjo, cu o slabiciune pentru muzica bluegrass, şi mama ei a fost implicată în teatru muzical.

Cu muzica jazz cantand tot timpul in casa, precum şi muzicalitatea familiei ei, nu este de mirare că atenţia lui Jane s-a indreptat tot spre jazz.Interesul lui Jane pentru muzica a continuat în şcoala primară, unde a studiat la clarinet şi teoria muzicii.

Ac esta a fost, de asemenea, în timpul şcolii elementare cand Jane a descoperit dragostea ei de performante. Ea a scris, produs, regizat şi a efectuat productii de teatru pentru oricine dispus sa se uite. Ea a petrecut, de asemenea, nenumărate ore de ascultare la registrele de jazz , inclusiv Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Carmen McRae, si Joni Mitchell, care au devenit principalele influenţe vocale. Ea si-a dat seama curând că vrea sa devina o cantareata jazz.

o cântăreaţă innascuta

În timpul anilor de liceu, Jane si-a petrecut timpul liber în cadrul productiilor teatrale şi muzicale. Formarea ei vocala a început la vârsta de 17 ani, atunci când Jane a participat la renumitul Manhattan School of Music. Sub indrumarea instructorului, Peter Eldridge, membru fondator al grupului vocal New York Voices, ea a învăţat să dezvolte darul ei natural vocal.

plata taxelor

În timp ce studia în New York City, Jane efectuase in scena de cabaret din Greenwich Village, câştigând experienţă si finisare . Dar a fost prietenul ei din colegiu, Rick Montalbano - cu care s-a căsătorit în 2002 - care a regizat-o spre scena jazz-ului, prin obtinerea unui rol pentru Quintet de jazz.

Marea lovitura

Marea lovitura a venit in colegiu, atunci când ea avea doar 20 ani. Cu încurajarea puternica de la Eldridge, ea a intrat în 1998 Thelonious Monk Institute Vocal Competition. În acea noapte, in fata industriei musicale , şi un panou impresionant de judecători, inclusiv Dee Dee Bridgewater, Dianne Reeves, Nneena Freelon, Diana Krall, si de regretatul Joe Williams, toate dedicarea si munca i-a fost rasplatita.

Ea a terminat prima concursul, devenind cea mai tanara persoana care deţine această distincţie în istoria concursului Monk.

buna treaba, daca o puteti lua

Printre mulţimea de oameni din industria muzicala în acea noapte au fost Carl Griffin şi Mary Ann Topper. Griffin, şeful A & R (artişti şi repertoriul) pentru compania multimedia N2K, şi preşedinte cu casa de discuri N-Coded Music, Jane a primit un contract de înregistrare, atunci şi acolo. Topper, care a contribuit la lansarea carierelor lui Diana Krall, Michel Petrucciani, şi Joshua Redman, a oferit serviciile sale în calitate de administrator.

La scurt timp după concurs, Topper l-a invitat pe Joel Dorn pentru a o auzi pe Jane cum cânta la o casetă de prezentare din New York. Deci, a fost impresionat de capacitatea vocala a lui Jane, el a fost de acord pentru a produce primul ei album, după ascultarea unei singure melodii.

fără înregistrare

Albumul de debut Never Never Land, lansat în octombrie 2000, cu corpuri de iluminat de jazz, cum ar fi Kenny Barron, Ron Carter, Lewis Nash, Bucky Pizzarelli, Hank Crawford, şi David" Fathead "Newman, care a furnizat setari musicale perfecte pentru Jane.
pe drumul spre succes

Ea a fost comparat cu Ella Fitzgerald şi Diana Krall, dar Jane a surprins cu delicatetea şi capacitatea de stranie pentru a surprinde sensul si esenta unui cântec.

Până în prezent, Jane a înregistrat trei albume full-length: Never Never Land (2000), care a atins Jazz Billboard Top 10 in cateva saptamani de la eliberarea sa; Dream Come With Me (2001), care s-a bucurat de o perioadă de timp pe locul 2 în topul Billboard's de jazz, iar în The Sun (2002);, precum şi un DVD, Live la Rainbow Room (2003).

În 2003, piesa "Since You've Asked," , a fost nominalizata pentru Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocals Grammy.

By FW Editor


Tag-uri: cantareata, teatruCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 21 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :