FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 439
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Jamelia

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Jamelia

 Q:   Intreaba despre Despre Jamelia       
Jamelia Davis a fost nascuta pe 11 ianuarie 1981, in Birmingham, Anglia, si a crescut in zona Smethwick a oraşului. Ea a iubit R & B şi muzică urbană, şi a început să cânte şi să compună cântece de la o vârstă fragedă.

În 1996, vocea lui Jamelia atras atentia unui executiv A & R de la Parlophone Records în 1996. Ea a fost rugata să călătorească la Londra pentru o auditie, şi, ulterior, a semnat cu casa de discuri, la vârsta de 15 ani.

jamelia lanseaza drama

"So High," albumul de debut, a fost lansat în 1999. Piesa a intrat in topurile britanice, şi a fost primul dintre cele patru in Top 40 hit-uri care urmează să fie scoasa de pe albumul de debut, Dramă, lansat în 2000. "Money," impreuna cu Beenie Man, a devenit cel mai mare hit al albumului, ajun gând in Top 5 în Anglia.

Jamelia a petrecut o parte din vara anului 2000 să joace un rol mic ca un lider al corului bisericii, în SW9 , care a jucat cu DJ Paul Oakenfold. Ea a înregistrat, de asemenea, o melodie pentru coloana sonoră a filmului.

În luna septembrie a aceluiaşi an, ea a avut nominalizări pentru patru MOBO (Music of Black Origin) : Cel mai bun single, Cel mai bun film, Cel mai bun Newcomer, şi Cel mai bun album. După ce a luat acasa premiul Cel mai bun video, cariera Jameliei a fost brusc pusa pe "hold" ca urmare a unei sarcini neaşteptate, dar binevenite. Ea a dat naştere la fiica ei, Teja, în martie 2001.

Jamelia scoate Thank You

Cântăreata s-a întors în vara anului 2003, cu single-ul "Bout," scris, cu C Swing (care a scris, de asemenea, "Money"). Piesa a devenit al cincilea hit in Marea Britanie, şi a deschis calea pentru hit-ul intitulat "Superstar", care a ajuns la No. 3 in Marea Britanie, a devenit un hit imens în întreaga Europă, şi a devenit numarul 1 în Australia şi Noua Zeelandă.

În februarie 2004, Jamelia a luat două premii Brit, Best British Female Solo Artist si Cel mai bun single britanic pentru "Superstar". După ce a stat pentru supermodelul Naomi Campbell la ceremonia de Awards, ea a fost invitată să adere la agenţia de modeling a lui Naomi Campbell.

Al doilea album, Thank You, a atins maximul pe locul 4 in clasamentele din Marea Britanie în martie 2004, în timp ce piesa, o melodie despre violenta in familie, a debutat pe locul 2 in topurile britanice, şi, de asemenea, a făcut bine în altă parte în Europa .

Jamelia în turneu

În luna iunie, Jamelia a dat startul primului ei turneu din Regatul Unit , pentru a sprijini albumul ei . Single-ul "See It In A Boy's Eyes," a fost scrisa special pentru ea de către , Chris Martin de la Coldplay, a fost lansat în aceeaşi lună. Piesa a devenit o lovitura în Regatul Unit, ajungând la top 5.

Ea a contribuit, de asemenea, cu o melodie la coloana sonora de televiziune a lui Simple Life 2, care a fost lansat pe 15 iunie 2004, şi a cantat la Londra la 26 iunie 2004.

Jamelia a fost headliner la V2004 Staffordshire , în august. Al doilea album a acumulat trei premii MOBO, în categoriile UK Act Of The Year, Best Single (pentru "Thank You"), si Best Video (pentru "See It In A Boy's Eyes").

Ea a câştigat, de asemenea, un Urban Music Awards (UMA), pentru Cel mai bun crossover Chart Act, în timp ce Thank You a castigat pentru Cel mai bun album.

Jamelia este în prezent în mai multe roluri de film. În luna octombrie a anului 2004, ea a semnat un contract de promovare cu Reebok.

By FW Editor


Tag-uri: cantareataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 21 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :