FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 490
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Jada Pinkett Smith

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Jada Pinkett Smith

 Q:   Intreaba despre Despre Jada Pinkett Smith       
Jada Pinkett Koren s-a nascut in Baltimore, Maryland, pe 18 septembrie, 1971. În timp ce studia muzică şi dans în timpul creşterii ei, ea a participat la Scoala de Arte Baltimore. După finalizarea, ea a decis să continue studiile la Carolina de Nord la Scoala de Arte.

Acest pas în viaţa ei a fost tăiat scurt, după numai un an, cu toate acestea, atunci când ea a decis să accelereze procesul şi să ia şansele sale către la Los Angeles. Scopul ei final a fost de a urma o carieră în actorie.

Odată stabilita în Los Angeles, Jada a inceput sa faca contacte şi frecventate de mai multe hotspot-uri la Hollywood cu intenţiile de a dam area lovitura. Acest lucru a venit atunci când ea s-a intalnit cu Keenan Ivory Wayans, care, la momentul I mergea bine in seria , In L iving Color. Cu toate că Keenan a ales să nu o ia pe Pinkett sub aripa lui, el a reuşit să o ajute de-a lungul drumului spre success facandu-I cunostiinta cu un agent.

Jada Pinkett în menace II society

Primul rol major a venit în 1991, când s-a alăturat filmului A Different World, cu Lena James. Din acest moment, ea a avut un salt uriaş în cariera ei şi a jucat în mai multe roluri minore in numeroase productii pe ecran mare, dintre care prima a fost Menace II Society din 1993, în care ea a fost lăudata pentru performanţele sale dramatice.

Jada a jucat într-o varietate de roluri în următorii doi ani. Ea a jcuat alături de Keenan Ivory Wayans în comedia 1994 A Low Down Dirty Shame, a jucat în comedia The Inkwell, şi am un gust de groaza-gen Flick, precum şi în Tales from the Crypt Presents: Demon Knight.

Jada Pinkett în Nutty Professor

Desi primul ei rol 1994, cu privire la Lyric's Jason's, rolul care a pus-o pe harta a fost remake al Nutty Professor, cu Eddie Murphy. Foarte apreciată de rolul avut,acesta a fost un punctul de cotitură în cariera ei, permiţând astfel sa primeasca roluri în alte filme de succes, inclusiv Set It Off, Scream 2, Woo, şi Bamboozled.

se căsătoreşte cu Will Smith

În 1997, Pinkett a adăugat o altă pagină pentru Hollywood prin căsătoria cu actorul / rapper Will Smith. Cei doi au ajuns să fie una dintre cele mai bune şi cele mai fierbinţi cupluri de la Hollywood cunoscute în istoria recentă.

Will si Jada, care s-au întâlnit prima dată în 1995 in Prinţul din Bel-Air , si au avut doi copii împreună. Fiul lor Jaden Christopher Syre Smith s-a nascut pe 8 iulie 1998, şi al doilea copil, fiica Willow Camille Reign Smith, s-a născut pe 31 octombrie 2000.

Jada în Matrix si Collateral

In zilele noastre, Jada a avut un stil de viaţă destul de ocupat cu maternitatea, căsătoria şi actoria. Ea a jucat în 2001 in Ali, şi apoi a reapărut în centrul atenţiei cu rolul de Niobe în 2003 a lui Matrix Reloaded şi Matrix Revolutions. Jada a apărut în Collateral 2004 cu Jamie Foxx.

By FW Editor


Tag-uri: actritaCategorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :