FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 420
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Edward Norton

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Edward Norton

 Q:   Intreaba despre Despre Edward Norton       
Edward Norton este un actor, producator si director de film American. S-a nascut pe 18 august 1969 in Columbia, Maryland.

In 1996 a avut primul sau rol major intr-un film, “Primal Fear”, o adaptare dupa cartea lui William Diehl. Pentru acest rol a fost premiat in cadrul Golden Globe Award.

In 1998, a acceptat rolul lui Derek Vinyard in filmul “American History X”, film receptionat pozitiv si cu incasari totale de peste 23 de milioane de dolari. In acelasi an, a jucat impotriva lui Matt Damon in filmul “Rounders”.

In 1999, Norton a jucat in filmul “Fight Club”, adaptare dupa cartea cu acelasi nume a lui Chuck Palahniuk, filmul avand premiera in cadrul Festivalului de Film de la Venetia.

In 2002 actorul a aparut din nou in 2 filme, “Red Dragon” in rolul lui Will Graham, si “25th Hour”. Actorul a primit laude din partea criticilor pentru rolul sau din filmul “Kingdom of Heaven”.

In 2006 a avut rolul principal in filmul “The Illusionist”, cu premiera la Festivalul de Film Sundance. Norton a fost si scenarist pentru cateva din filmele in care a aparut, printre care “The Score”, “Frida” si “The Incredible Hulk”.

Norton a debutat ca director de film in anul 2000, cu “Keeping the Faith” dupa care a urmat “Motherless Brooklyn”.

In 2010 s-a confirmat ca rolul sau din “Incredible Hulk” avea sa ii fie dat lui Mark Ruffalo pentru continuarea acestuia din 2012, “The Avengers”.


Tag-uri: actor, scenaristCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :