FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 422
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Denis Stefan

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Denis Stefan

 Q:   Intreaba despre Despre Denis Stefan       
Denis Stefan s-a nascut la 15 august 1976, la Ploiesti, intr-o familie modesta. A terminat la Colegiul National “Mihai Viteazu” din Ploiesti, apoi la insistentele familiei a absolvit cursurile Facultatii de Drept, Universitatea Romano-Americana, promotia 2000.

La 18 ani a inceput sa faca modelling, pentru a se putea intretine si pentru a-si achita studiile. A aparut in diverse clipuri publicitare, apoi au urmat figuratiile din diverse filme. A hotarat sa se inscrie la Universitatea Hyperion, Facultatea de Teatru si Film, sectia actorie, cand avea 21 de ani, pe care a absolvit-o in 2005.

A interpretat mai multe roluri secundare, atat in filme romanesti cat si straine, fiind chiar dublura lui Andy Garcia in filmul “Modigliani”, au urmat apoi roluri in seriale si filme romanesti printre care “Second hand”, “In familie”, “Pacala se intoarce”, “Casa cu cap de cal”, “Pacatele Evei”, “Daria, iubirea mea”. Primul sau rol principal a fost in serialul romanesc de la MediaPro Pictures “Inima de tigan” unde l-a interpretat pe Codrut, ajungand astfel una dintre cele mai tinere vedete consecrate romanesti datorita succesului pe care l-a avut serialul.

A urmat apoi rolul din “Regina” unde desi nu a mai avut rolul principal a avut acelasi success. In prezent poate fi urmarit in telenovela de la postul de televiziune Acasa tv “Iubire si onoare” care a inceput in toamna lui 2010.


Tag-uri: actor, acasa tv, televiziuneCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :