FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 514
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Brad Pitt

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Brad Pitt

 Q:   Intreaba despre Despre Brad Pitt       
Brad Pitt (nume complet William Bradley Pitt) s-a nascut pe 18 decembrie 1963 in Shawnee, Oklahoma. Familia lui s-a mutat in Springfield, Missouri, unde el si-a petrecut anii de liceu (Liceul Kickapoo) .

Copilaria lui Brad Pitt a fost destul de normala: familie fericita, destui prieteni, excursii de camping... Ceea ce il deosebea pe Brad Pitt de ceilalti este ca iubea filmele in mod deosebit.

Brad Pitt a invatat la Universitatea din Missouri, unde a terminat un master in jurnalism si advertisment. Desi invata din greu la Universitate, s-a bagat in destule probleme, "ca sa pastreze lucrurile interesante", cum spune el. A abandonat universitatea "la 2 ore inainte de absolvire", Brad Pitt a sarit in masina lui care s e numea "Runaround Sue" si a plecat spre California. Ajuns in Los Angeles, o noua viata a inceput pentru el.

Toti banii pe care ii castiga erau folositi pentru lectiile de actorie. Incet-incet, Brad Pitt a intrat in televiziune. Primul sau rol a fost cel al unui cowboy in 1991, in "Thelma and Louise". Cu toate ca filmul sau nu ii oferea decat 14 minute de aparitie TV, Brad Pitt a facut mare impact in acel scurt timp (puteai sa ghicesti deja ca in cativa ani va fi unul dintre cei mai buni actori din Hollywood) .

In 1995, Brad a intalnit-o pe Gwyneth Paltrow, co-actorul lui in "Seven". Pe 16 Iunie 1997, publicistul lui Brad Pitt a anuntat ca relatia s-a terminat.

Brad Pitt a fost implicat intr-o relatie pe termen lung cu actrita Gwyneth Paltrow. S-au logodit in decembrie 1996, dar cuplul s-a destramat in iunie 1997. Multe reviste de scandal se invarteau in jurul relatiei lor.

Fotografii nud cu cei doi, au fost facute de Paparazzi fara permisiune si publicate in diferite reviste.

Brad Pitt s-a casatorit cu actrita Jennifer Aniston pe 29 iulie 2000. Despartirea lor a fost anuntata pe 7 ianuarie 2005 iar Aniston i-a cerut divortul pe 25 martie in acelasi an.

Brad Pitt a inceput o relatie cu Angelina Jolie, in timp ce filma "Domnul si Doamna Smith". Celebrul cuplu a fost poreclit imediat "Brangelina" de mass-media.

Brad Pitt si Angelina Jolie au negat o relatie in timpul mariajului lui cu Jennifer Aniston. Aniston in schimb, nu era convinsa si in cele din urma a divortat. Divortul a fost finalizat pe 2 Octombrie 2005.


Tag-uri: actor, los angeles, televiziune, mass-mediaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 28 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :