FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 298
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre AnnaLynne McCord

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre AnnaLynne McCord

 Q:   Intreaba despre Despre AnnaLynne McCord       
AnnaLynne McCord este o actrita americana ce s-a nascut pe 16 iulie 1987 in Atlanta, Georgia.

La 15 ani a absolvit liceul si s-a alaturat agentiei de modele Wilhelmina Modeling Agency; a aparut in prezentari pentru mai multe branduri, printre care Estee Lauder, si in revista Seventeen.

In 2005 a aparut in filmul Italian “Natale a Miami” si in 2007 in remake-ul horror “Day of the Dead”. Pe langa aparitiile din serialele “Close to home” si “The O.C.”, a jucat rolul lui Loren Wakefield in serialul “American Heiress”.

McCord a aparut de asemenea in episoadele 119 si 120 din serialul “Ugly Betty” si intr-un episode din serialele “Greek” si “Cold Case” – sezonul 4.

Actrita a jucat rolul lui Eden Lord in sezonul 5 si 6 din serialul “Nip/Tuck” iar in 2008 a fost aleasa pentru rolul Naomi Clark din serialul “90210”, rol pentru care a fost nominalizata la premiile Teen Choice Award.

In 2010 a castigat premiul Breakthrough of the Year Award, tot pentru rolul din “90210”.


Tag-uri: actrita, modelCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 11 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :