FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 557
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Andreea Esca

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Andreea Esca

 Q:   Intreaba despre Despre Andreea Esca       
Andreea Esca a absolvit Scoala Superioara de journalism, si este cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania. Dupa ce a terminat studiile de jurnalism, a lucrat timp de doi ani intre 1992-1994 ca reporter, realizator si prezentator la Postul Soti tv. La inceputul lui 1992 a sustinut primul interviu pentru job, era inca studenta iar televiziunea SOTI cauta prezentatori de stiri.

A dat un interviu si a ramas la televiziune. In 1995 s-a alaturat echipei Pro tv ca prezentator al emisiunii principale de stiri, ajungand cu timpul simbol al acesui post. In acelasi an a realizat un documentar numit “Sistemul de invatamand american”. Este corespondent al postului CNN si conduce revista pentru femei "The One" din anul 2006.

A primit numeroase nominalizari si premii pentru profesionalism si popularitate, si a urmat cursuri de pregatire profesionala la Centrul pentru Jurnalism Independent, Praga, CNN Atlanta, SUA si Atena, Grecia. A ajuns in televiziune datorita tatalui ei care i-a spus sad ea la journalism, iar un prieten a trimis-o sa dea niste probe la tv, o alta persoana a chemat-o sa lucreze in Pro. Faptul ca a ajuns in televiziune a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat, reusind sa ajunga cea mai apreciata prezentatoare de stiri.


Tag-uri: jurnalism, interviu, pro tv, echipaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :