FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 518
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dermoabraziunea si microdermoabraziunea

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Dermoabraziunea si microdermoabraziunea

 Q:   Intreaba despre Dermoabraziunea si microdermoabraziunea       
Tinereţea fără bătrâneţe a ajuns în ziua de azi să fie un mit din ce în ce mai tangibil. Iar vedetele sunt dovada vie că tinereţea depinde numai de o vizită la salonul de specialitate unde trebuie doar să alegi minunea de tratament ce doreşti să ţi se aplice. Una dintre multele opţiuni este dermoabraziunea.

Dermoabraziunea este o tehnică a cărei proceduri se desfăşoară aproape în totalitate sub anestezie. Această tehnică se numeşte neinvazivă, adică nechirurgicală. Ea presupune o abraziune manuală care îndepărtează ridurile apărute la persoanele fumătoare, a cicatricelor cauzate de către acnee sau hiperpigmentare. În urma acestui proces, pielea devine mult mai tânără şi mai sănătoasă, mediul abraziv îndepărtând straturile de la suprafaţa p ielii.

Recuperarea postoperatorie durează câteva zile, aşa că vei avea nevoie de un mini-concediu de aproximativ 7 zile. În acest timp, faţa ta va fi umflată, iar pielea va avea un aspect de ars cu o culoare roz-roşiatică. În funcţie de pielea fiecărei persoane, dar şi de profunzimea tratamentului, această culoare poate să dureze chiar şi cinci luni.

Faţa va începe în scurt timp să se cojească, iar aceste coji trebuie lăsate singure să se desprindă, fără a le oferi nicun ajutor. Mai există şi alte interdicţii în toată această perioadă de recuperare precum: să nu dormi cu faţa în jos, să nu te expui la soare, să nu foloseşti nici un produs de machiaj şi să renunţi la viciul fumatului două săptămâni înainte şi două după. Raţionamentul este acela că fumatul afectează circulaţia sângelui, având efecte negative asupra vindecării.

Diferenţa dintre dermoabraziune şi microdermoabraziune este aceea că ultima foloseşte pentru obţinerea rezultatului propus un aparat şi un jet cu cristale de oxid de aluminiu. Ea stimulează reţeaua de colagen şi producerea de noi celule în straturile profunde ale pielii. Sunt necesare mai multe şedinţe, iar timpul de recuperare este considerabil mai scurt faţa de primul tip de tratament. Trebuie folosite aceleaşi recomandări ca si la dermoabraziune.

Există şi riscuri ce pot apărea dacă aparatul nu este sterilizat sau reacţii alergice la anestezie, iar o eventuală expunere la soare va cauza arsuri ale pielii.

Dermoabraziunea si microdermoabraziunea Link-uri Externe :

Microdermabrasion and Acne (English)


Tag-uri: peeling facial, dermoabraziune, microdermoabraziunea, tinerete, tehnica, tratamentCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :