FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 381
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre David Schwimmer in Friends

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

David Schwimmer in Friends

 Q:   Intreaba despre David Schwimmer in Friends       
„Friends” a reprezentat apogeul filmului de televiziune. Istoria a inceput in 1994 atunci cand postul de televiziune american BBC a lansat primul episod din „Friends”, un serial ce gravita in jurul a 6 prieteni si a vietii acestora. David Schwimmer a jucat rolul lui Ross Geller, un tanar paleontolog aflat in cautarea succesului dar si a iubirii.

Primul episod al serialului a fost vizionat de nu mai puţin de 22 de milioane de telespectatori si numarul a continuat sa creasca cu fiecare nou episod lansat. Putin stiu, dar ultimul sezon a adus profituri imense, in special celor 6 actori principali. Fiecare semnase un contract pentru nu mai putin de 1 milion de dolari/episod, o suma imensa pentru un serial de televiziune.

Initial, David Schwimmer a refuzat rolul ce ii fusese atribuit. In cele din urma a decis sa accepte, aceasta fiind probabil cea mai importanta decizie din viata sa de actor. In 1995, la nici un an de la lansarea primului episod, David Schwimmer a fost nominalizat la un premiu Emmy pentru rolul sau intr-un serial de comedie.

David Schwimmer a fost capabil sa dea viata unui personaj extrem de complex. Desi „Friends” a fost privit ca un simplu sitcom, in timp a devenit mult mai mult.

S-a dovedit a fi un serial complex, cu caractere puternice si o evolutie bine determinata. In spatele unei atmosfere comice, producatorii au implementat cateva conflicte foarte puternice. Unul dintre cele mai importante aspecte din „Friends” a fost relatia dintre Ross Geller (David Schwimmer) si Reachel Green (Jennifer Aniston). Aceasta relatie a fost oglindirea iubirii perfecte dintre doi oameni capabili sa treaca peste orice obstacol sau tentatie pentru a ajunge in cele din urma impreuna.

Personajul interpretat de David Schwimmer a fost unul cu adevarat „viu” prin prisma actiunilor si a trairilor sale. Ross Geller a reprezentat un personaj central. La un anumit nivel, Ross era conectat cu fiecare dintre celelalte 5 caractere (rudenie, prietenie sau iubire).

Ross Geller si „Friends” au reprezentat rampa de lansare pentru David Schwimmer. Primind nenumarate aprecieri si premii in urma prestatiei sale, numele David Schwimmer a ajuns, peste noapte, pe buzele tuturor.


Tag-uri: televiziune, actor, serialCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :