FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 457
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Damn Birds!

Tag-uri Populare


pc   joc   xbox   ea   nfs   sequel   prince of persia   ubisoft   mmorpg   montreal   ares   apollo   atena   action   thq   saint row   tomb raider   metropola   liberty city   e3   2009   pacific   pearl harbor   fun   birds   rosie   kamikaze   domino   egipt   transilvania   dracula   gta   rockstar   lara croft  

All Tags

Famous Forum

 

Damn Birds!

 Q:   Intreaba despre Damn Birds!       
Damn Birds! Mare e gradina Domnului si multe minuni iti este dat sa intalnesti in ea!

Vazusem impozit forfetar si un premier ce se credea Robin Hood, un presedinte ce se crede inca intruchiparea lui Popeye, marinarul , insa nu vazusem pana acum o statuie impacientata. Cu o privire mai mult decat mobila, buzele sale pareau a spune "Statuie, pierdut calm. Il declar nul!" , sau asta chiar au spus, dar in uimire nu deslusisem cuvintele englezesti.

Bancul despre cele doua statui care pentru o ora au viata si isi aleg s-o petreaca in tufe, icnind in tufe era preferatul lui Perrault. De fapt era singura chestie care ii mai tinea la un loc psihicul sapat incet, dar sigur de bombele lansate de porumbeii rasfatati ai parcului.

Incercase batranul vanator sa le explice cu vorba buna ca fac lume d e cacao fara lapte, insa nu era de scos la capat... concluzie: creierul de gaina e un standard minim in domeniu, insa porumbeii nu se incadreaza nici macar la atat!

In joculetul nostru intalnim o statuie, care biata statuie incearca in van sa apeleze la psiholoaga hipioata din parc, caci nimic nu o vindeca, facand chiar mai mult rau. Sarmana fata a incercat s-o impace cu firescul "Peace, my friend!" - moment in care mosul (statuia) a luat foc: "Bai eu sunt in shit pana in gat! Piss… imi mi trebuie mie?!" .

Alaturi de el, statuse o vreme Mathma Gandhi si ii descretise fruntea cu filozofia despre rezistenta pasiva (asa credea in fapt filozoful). Cum micul Indian era perfect ca sperietoare de ciori, nu are sens sa te mai tulburi cu asemenea amanunte. Mathma a fost insa rapit de un paianjen, in "mishtourile" intregii audiente: "Hai ma, mai rezista tu si acum pasiv! Ce ai de gand sa faci? Sa ii provoci indigestie?"

E clar, pacea este in opinia statuii noastre o mare pierdere de vreme. Cum rolul statuii iti este atribuit tie, in loc sa iti pierzi vremea la palavre, mai bine pui mana pe o pusca si tragi in tot ce misca prin vazduh. Ai posibilitatea sa iti cumperi arme, armura si munitie (dupa caz si un mouse care sa mearga bine) si trahi din nivel in nivel in pacatoasele si nenorocitele zburatoare.

Termini nivelul, te cureti si intrii la cumparaturi, unde te asteapta noi modele de pusi, mitraliere, plus o bazooka, a carei utlitate a ramas pentru mine un mister... din cate stiam eu "cand o zbura porcul" e doar o expresie!

Tragem linie si vedem un joc simpatic, plin de pasari "incarcate", in care isi face simtita prezenta si o statuie lipsita de calmul englezesc si de bunele maniere!


Tag-uri: joc, fun, birdsCategorie: Jocuri  - ( Jocuri - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :