FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 388
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se scot si cum se fixeaza cuiele decorative de la un scaun

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se scot si cum se fixeaza cuiele decorative de la un scaun

 Q:   Intreaba despre Cum se scot si cum se fixeaza cuiele decorative de la un scaun       
Cum se scot si cum se fixeaza cuiele decorative de la un scaun Pentru obţinerea unui aspect cat mai plăcut, se obişnuieşte ca fixarea stofei de faţă de la un scaun să se facă cu ajutorul cuielor decorative.
în situaţia în care este necesar să se înlocuiască stofa de faţă a unui scaun, trebuie mai întai să se scoată cuiele decorative, iar după înlocuirea stofei să se procedeze la fixarea cuielor decorative pe rama de lemn a scaunului .

Scoaterea cuielor decorative se face prin introducerea crestăturii dălţii picior de capră sub capul cuiului, avand grijă ca manevrarea dălţii să se facă cu atenţie, în direcţia fibrelor lemnului, pentru a nu risca deteriorarea ramei sau a cuielor decorative . Odată scoase din ramă, cuiele decorative au uneori capul turtit, iar tijele îndoite.

în situaţia cand în dotare nu su nt cuie decorative de rezervă, se va încerca îndreptarea tijelor cu ajutorul unui cleşte patent, pentru refolosirea lor şi în situaţia cand acest lucru nu este posibil, se procedează la înlocuirea cuielor decorative cu altele noi, pe cat posibil de aceeaşi mărime şi cu o culoare apropiată.

La fixarea noilor cuie decorative , se va avea grijă ca ele să fie bătute într-o aliniere perfectă şi distanţate egal, pentru a se da un aspect cat mai plăcut întregului obiect de mobilă tapiţat.
sursa imaginii http://www.trendir.com


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarie, lemnCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 17 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :