FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 355
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se pot coase la masina un trusou pentru bebelusi - partea 2

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se pot coase la masina un trusou pentru bebelusi - partea 2

 Q:   Intreaba despre Cum se pot coase la masina un trusou pentru bebelusi - partea 2       
Dosul pentru faţa de pernă se croieşte din două bucăţi, una mai mică de 7-8 cm, iar cealaltă în completare pană la dimensiunea feţei plus 5-6 cm, şi se suprapune una peste cealaltă. Aceasta deoarece nu se folosesc nasturi pentru a nu jena pielea copilului care este foarte sensibilă. Se execută cate un tiv de 1 centimetru la partile libere apoi se aşaza pe faţa de pernă suprapunand tivurile, 5-6 cm şi se trage la maşină. Se întoarce pe faţă, se însăilează şi se presează bine cusătura. Se trage al doilea tighel la 4 cm din margine, langa garnitura matlasată. In acelaşi fel se lucrează scutecul cu bonetă şi cuvertura numai că acestea se akază şi pe un strat de vată specială. După ce s-au tras toate tighelele se întăresc firele de aţă, se calcă ş i se introduce lana.

Triunghiul pentru bonetă, care se pune la colţul scutecului, se matlaseaza după aceleaşi indicaţii. Broderia se face mai mult pe linia diagonală care vine deasupra capului. Se dublează această bucată separat tragand un tighel pe dos, pe diagonală. Se întoarce pe faţă, se calcă şi se mai trage un tighel în margine, pentru a se fixa mai bine.

După ce s-a terminat, se aşaza acest triunghi cu faţa pe faţa scutecului, la un colţ, peste care se aplica dublura. Se însăilează suprafeţele pe dos şi se trag la maşină de jur împrejur, lăsand la una din laturi o deschizătură de 10-12 cm pe unde se întoarce pe faţă, întorcand totodată şi triunghiul. Deschizătura se coase cu punct oblic, se însăilează şi se trag la maşină 1-2 randuri de tighele, la margine.
In acelaşi fel se dublează şi cuvertura.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :