FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 496
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se pot coase la masina pungile pentru luat vasele de pe foc

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se pot coase la masina pungile pentru luat vasele de pe foc

 Q:   Intreaba despre Cum se pot coase la masina pungile pentru luat vasele de pe foc       
Vasele mai mari se iau de pe foc apucand de ambele toarte deodată. Pentru aceasta este bine să confecţionăm două pungi dintr-un material gros, în formă de dreptunghi, cu laturile de 20 şi 15- 16 cm.

Se însăilează, se trage la maşină, se întoarce dreptunghiul pe faţă, se conturează partea pe unde se introduce mana printr-un şiret sau un tiv foarte îngust, iar celelalte cusături se tighelesc pe faţă, în margine, la 0,2-0,3 cm. Cele două pungi odată terminate se unesc între ele printr-un şnur sau şiret lung de 20-30 cm pentru a nu se rătăci una de alta, deoarece sunt întotdeauna folosite împreună .

Dacă materialul din care se confecţionează este mai subţire, se recomandă să se folosească dublu, în care caz cele două părţi se fixează prin tighele dese pentru a se uni bine între ele şi se obţine grosimea necesară. La sfarşit se montează pungile după explicaţia de mai sus. Se poate face faţa din acelaşi material cu şorţul.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :