FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 581
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se pot coase la masina calapoade pentru pantofi

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se pot coase la masina calapoade pentru pantofi

 Q:   Intreaba despre Cum se pot coase la masina calapoade pentru pantofi       
Cand nu avem calapoade din lemn pentru toate perechile de pantofi, le putem confecţiona singure 26 din panză umplută cu vată. Se recomandă acest lucru deoarece pantoful păstrat pe calapoade nu-şi pierde aşa de uşor forma. Pentru realizarea acestor calapoade se scoate un tipar după forma pantofului şi se decupează ceva mai lat deoarece se strange şi deci se micşorează cand se umple.

Tiparul trebuie să fie lung cat partea de deasupra a pantofului şi mai lat decat pantoful cu 2 cm. După acest tipar se croiesc patru bucăţi din resturile de material ce se găsesc în casă, lăsand de jur împrejur rezerve pentru cusături, cate 1 cm. Se unesc aceste bucăţi două cate două, pe dos, se însăilează şi se trag la maşină de jur împrejur, lăsand desfăcută într-o parte o deschidere de 3-4 cm. Prin această deschizătură se întorc pe faţă, apoi se umplu fiecare separat cu vată, îndesand-o bine cu un creion, pană iau forma unor calapoade .

Se coase apoi cu mana, prin puncte oblice dese, partea desfăcută la ambele calapoade şi se fixează în partea de jos cate un inel din metal, de care se leagă un şnur (sau o panglică) lung de 10-12 cm, cu ajutorul căruia se scot mai uşor ca¬lapoadele din pantofi.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :