FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 455
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se poate coase la masina o trusa perii de haine

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se poate coase la masina o trusa perii de haine

 Q:   Intreaba despre Cum se poate coase la masina o trusa perii de haine       
Această trusă se poate executa dintr-un creton mai gros sau din panză de in şi este formată dintr-un dreptunghi cu două buzunare aplicate pe deasupra pe unde se introduc periile . Lungimea dreptunghiului este de 35-37 cm, iar lăţimea de 30-32 cm. Se croieşte deci după aceste măsuri partea din spate, lăsand o rezervă de cate 1,5-2 cm de jur împrejur.

Se tiveşte apoi pe toate patru laturi cu un tiv de 1 - 1,5 cm care se trage la maşină. Cele două pungi pentru perii sunt lungi de 22-25 cm şi late în partea de jos de 10-11 cm, iar sus de 14-16 cm. Se croiesc, după aceste măsuri, din acelaşi material cu suportul lăsand rezervă de jur împrejur cate 1 cm. In partea de sus se execută la ambele pungi cate un tiv lat de 0,6-1 cm şi se trage la maşină. Se îndoaie ap oi pe celelalte trei părţi pe linia rezervelor şi se însăilează. Se aplică pungile pe panză fixandu-le la o distanţă de 3-4 cm de jos, într-o parte şi cealaltă a liniei de mijloc, lăsand distanţa între ele de 3-4 cm. Pungile se însăilează în linie dreaptă, pornind din partea îngustă în aşa fel încat sus să rămană o deschidere în care să încapă periile. Se trag la maşină pe trei părţi, lăsand liberă partea de sus. Pentru a obţine o terminaţie frumoasă, se conturează cu un şiret din cel ce se foloseşte la tapiţerie, avand culoarea materialului. Se însăilează de jur împrejur peste tivuri, la fel şi pe marginile de sus ale celor două buzunare, după care se trag la maşină. In partea de sus se fac trei agăţători, cate una la colţuri şi a treia la mijloc cu care se fixează sacul pe suport.

Pentru ca această trusă să cadă drept, frumos, pe perete, se poate dubla cu un carton mai gros care se lipeşte pe dosul panzei cu atenţie pentru a nu se păta materialul pe faţă.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :