FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 477
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se poate coase la masina o trusa pentru andrele

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se poate coase la masina o trusa pentru andrele

 Q:   Intreaba despre Cum se poate coase la masina o trusa pentru andrele       
Are lăţimea de 22-24 cm, iar lungimea de 38-40 cm, se croieşte şi se dublează la fel cu prima. In partea de jos se aplică un buzunar mai lat cu 3-4 cm decat lăţimea trusei şi înălţimea de 16-18 cm pană aproape de jumătatea trusei.

Se tiveşte buzunarul în partea de sus, apoi se montează şi se tigheleşte de jur-împrejur. La distanţe de 2 cm se tigheleşte buzunarul pe toată suprafaţa, în lungime, pentru a forma astfel locul unde se aşazâ andrelele.

La capetele truselor se fixează o şuviţă de material cu care se leagă cand se string. Aceste truse se pun în faţa colţului organizat pentru lucru sau pe uşa şifonierului, a unui dulap etc.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :