FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 901
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se poate coase la masina o trusa de bucatarie

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   ac   material   cusaturi   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   femei   tratament   hidratare   sarcina   machiaj   ruj   piele   creme   fat   fata   relatie   cuplu   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se poate coase la masina o trusa de bucatarie

 Q:   Intreaba despre Cum se poate coase la masina o trusa de bucatarie       
Această trusă are mai multe buzunare şi se fixează pe una din uşile dulapului din bucătărie, pe dinăutru, prin cele trei barete din material, fixate in partea de sus, care se introduc printr-o bară de metal susţinută prin şuruburi. In aceste buzunare se pun diferite obiecte folosite în bucătărie.

Pentru a realiza această trusă este necesar un material din in sau canepă cu o ţesătură deasă, şi mai rezistentă pentru a putea susţine obiecte mai grele. Se croieşte un dreptunghi lung de 40-45 cm şi lat de 30-35 cm, din material dublu. Se însăilează, unind cele două suprafeţe pe margini şi pe mijloc, apoi se trag şiruri de tighele pe lungime şi pe lăţime pe toată suprafaţa, întărind materialul pentru ca trusa să aibă mai multă rezistenţă. Se contu rează apoi acest dreptunghi de jur împrejur cu un bie din altă culoare, ceva mai închisă decat fondul, care se termină printr-o garnitură lată de 0,6-0,7 cm. Se croiesc şi buzunarele în număr de 4 sau 5, cate sunt necesare şi după cum se pun pe suport. Cele două buzunare din dreapta au lăţimea de 13-14 cm şi înălţimea de 10-12 cm pentru dopuri, tirbuşoane, sfoară etc.; cel de jos are aceeaşi înălţime, iar lăţimea de 20-25 cm. Buzunarul se mai poate despărţi prin unul sau două tighele după necesităţi.

In stanga sus se aşază un buzunar mai înalt, de 16-17 cm, cu lăţimea de 14-15 cm pentru aparate de scos samburi, pilă pentru ascuţit cuţite, foarfece etc.
Pentru a se putea umbla cu uşurinţă în punga buzunarului, acesta se croieşte mai mare cu 1-3 cm în partea de sus, dar pe suport se aşază în linie dreaptă pornind de la măsura cea mai mică. Buzunarele croite se conturează în partea de sus cu o garnitură, la fel ca şi suportul, apoi se îndoaie de jur împrejur cate 0,5 cm şi se fixează pe suport în ace cu gămălie, se însăilează şi se tighelesc de jur împrejur la o distanţă de 2-3 mm din margine. Baretele cu care se fixează suportul se croiesc lungi de 10-12 cm şi late de 2,5-3 cm. Se execută duble ca să fie mai rezistente, apoi se conturează cu aceeaşi garnitură pe ambele părţi şi se fixează la cele două capete, îar al treilea la mijloc. Trebuie să fie solide ca să reziste la greutatea obiectelor; mai sigur se trag două randuri de tighele pe langă garnitură.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturi



Categorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :